Badkamer in zwart en wit | X2O

Badkamer in zwart en wit | X2O
Badkamer in zwart en wit | X2O
Badkamer in zwart en wit | X2O
Badkamer in zwart en wit | X2O

De kleurcombinatie van zwart en wit wordt veel toegepast in woonstijlen. Deze mix van contrastkleuren toepassen in de badkamer, geeft deze ruimte pit en een stijlvolle look. Bij X2O vind je badkamermeubels en -accessoires die passen bij deze look.

Heb je geen nood aan een volledig nieuwe badkamer, maar wil je wel graag je badkamer nieuw leven inblazen? Dan kan je met zwart kraanwerk en zwarte accessoires zorgen voor een ware mini-makeover in jouw witte badkamer.

Toch van plan om je volledige badkamer te vernieuwen? Er zijn verschillende manieren waarop je zwart in je totaalproject kan integreren.

Kies je voor een badkamermeubel in zwarte lak of zwarte eik? Of vul je een wit of licht houten badkamermeubel aan met een granieten wastafelblad? Onder je meubel kan je zwarte frames plaatsen voor een verfijnd accent. Ook bij de spiegel kan je opteren voor een subtiele zwarte aluminium rand.

Een zwart framed doucheglas of zwarte doucheprofielen maken van je douche een unieke eyecatcher. Combineer met zwart kraanwerk voor maximum effect.

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Badkamer in zwart en wit | X2O.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.