Trends in je badkamer: rose gold en goud

Trends in je badkamer: rose gold en goud

Super stijlvol én met de nodige dosis pit: rose gold - al dan niet gecombineerd met goud - is dé kleurtrend van het moment voor je badkamer!

Je badkamer opfrissen hoeft helemaal niet moeilijk of duur te zijn. Je geeft makkelijk een roze, vrolijke toets mee door te kiezen voor een douchekop of een wandpaneel in een trendy kleur. Een touch of gold laat je badkamer dan weer schitteren. De fantastisch mooie combinatie van beide kleuren geeft je badkamer een volledig andere uitstraling: lichter, warmer én luxueuzer.

Trend voor je badkamer: rosé gold en goud #badkamer #badkamertrends #x2o #kranen

De meest eenvoudige manier om de trend te integreren in jouw badkamer is kiezen voor gekleurd kraanwerk. Een kraan is eigenlijk altijd een centraal onderdeel van de ruimte, of het nu in de badkamer, het toilet of in de keuken is. Zonder kraan heb je immers geen water. Durf daarom te spelen met kleuren en kies voor een gouden of een rose gold kraan in je badkamer. 

Stijlvol goud

Een gouden kraan geeft je badkamer in elk geval net dat tikkeltje meer uitstraling. Of je nu kiest voor de matte of de glanzende afwerking, een gouden item springt altijd in het oog. Een ultieme blikvanger creëer je door goud te combineren met een donkere tegel of een beschilderde muur. Passende accessoires maken in dat geval het plaatje helemaal af.

Trend voor je badkamer: rosé gold en goud #badkamer #badkamertrends #x2o #kranen

Het voordeel is dat gouden kranen passen in elke interieurstijl: van industrieel tot landelijk. Met een gouden kraan in de landelijke stijl zorg je voor een heerlijk hip retro effect en bijbehorende vintage uitstraling. Een industriële look begint met een matgouden, geborstelde kraan en werk je af met betonnen materialen. Goud combineren doe je overigens met welk badkamermateriaal je maar wilt. 

Trend voor je badkamer: rosé gold en goud #badkamer #badkamertrends #x2o #kranen

Interieurdesigners hebben een voorkeur voor het samenspel met marmer omdat die op en top luxe uitstraalt.

Intens rose gold

Roze past in elke badkamer want je kan er verschillende kanten mee uit. Wie roze zegt, denkt in de eerste plaats natuurlijk aan de lieve, meisjesachtige kleur. Trek die gedachte door in je badkamerstijl door de combinatie aan te gaan met pasteltinten. Zachte kleuren zoals mintgroen en babyblauw blenden perfect met roze.

Trend voor je badkamer: rosé gold en goud #badkamer #badkamertrends #x2o #kranen

Ga je liever de stoere toer op? In dat geval kies je voor een combo met hout of beton. De roze kleur Brushed Rose Gold brengt bovendien een licht koperen toets met zich mee. In de industriële badkamers geef je op die manier een gevoel van warmte mee. Traditionele combinaties met sobere kleuren zoals beige, grijs of zwart zijn altijd een schot in de roos. Hou altijd in je achterhoofd dat er maar 1 kleur dominant kan zijn in je badkamer, zo hou je het interieur in evenwicht. 

Iets voor jouw badkamer?

Roze gold als basis, gecombineerd met gouden elementen of omgekeerd: het is een echte interieurtopper voor je badkamer! Integreer wat decoratiestukken, voeg hier en daar een likje verf toe en ga op zoek naar mooie accessoires die prachtig in het geheel passen. Gouden of rose gold kranen zijn dus zeker het overwegen waard. Laat je alvast inspireren bij 1 van de showrooms van X²O Badkamers De ervaren badkameradviseurs helpen je graag verder.

Wil je meer tips of de mogelijkheden voor jouw badkamer ontdekken? Vraag de brochure aan of bezoek de website van X2O

Brochure over Trends in je badkamer: rose gold en goud aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP