pinterest
Sanidrõme

Sanidrõme

De betere badkamer

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Veiligheid en comfort in de badkamer

Veiligheid en comfort in de badkamer

Een comfortabele en veilige badkamer voor alle leeftijden, kan je heel goed inrichten zonder in te leveren op stijl! Je hoeft bij de inrichting van de badkamer namelijk niet langer te denken aan speciale producten of hulpmiddelen. Door zorgvuldig aandacht te besteden aan het ontwerp, de materialen en de productkeuze, creëeren de vakmensen Sanidrõme een prachtige, levensloopbestendige badkamer die geschikt is voor alle leeftijden. Lees de tips voor extra comfort en veiligheid in je nieuwe of bestaande badkamer!

Een comfortabele en veilige badkamer voor alle leeftijden

Wil je meer comfort en veiligheid in de badkamer? Met enkele aanpassingen is dit eenvoudig te realiseren. Een douchezitje met rugsteun en chromen handgrepen voor stevig houvast bij het bad, toilet of in de douche geven een extra veilig gevoel. Deze accessoires zorgen voor een veiliger gevoel en kunnen op elk gewenst moment worden geïnstalleerd.

Afbeelding

Daarnaast is een thermostaatkraan een goede keuze. Deze kraan houdt het water constant op de gewenste temperatuur en is uitgerust met veiligheidstechnologie, waardoor de thermostaat niet heet wordt. Dit voorkomt verbranding door te heet water of een plotselinge koude douche, wat vooral geruststellend is als je (klein)kinderen hebt!

Veilig en ontspannen douchen zonder uit te glijden

Wil je veilig en relaxed kunnen douchen zonder uitglijders? Dan kun je kiezen voor een royale douchecabine of inloopdouche met maximale instap. Al helemaal wanneer deze wordt voorzien van een wandbeugel voor extra houvast en een zitje.

Afbeelding

Een vlakke douchebak zonder hoge instap en met antislip oppervlak, zoals de Squaro Infinity douchevloer van Villeroy & Boch, speelt een belangrijke rol in het voorkomen van uitglijden. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de optie 'Bad eruit, douche erin' om hun badkamer veiliger en praktischer te maken. 

Comfortabele innovaties voor je badkamer

Een innovatie als de douchewc is ook een aanrader voor de comfortabele badkamer. Wanneer je zorgbehoevend bent of wanneer je een lichamelijke beperking hebt, is de persoonlijke hygiëne soms een uitdaging. Met een Geberit AquaClean douchewc kun je makkelijker zelfstandig het onderlichaam reinigen en de hele dag een fris en schoon gevoel houden. Een douchewc kan ook in een bestaande badkamer (en toilet) worden geïntegreerd, zonder te veel hak- en breekwerk. Soms betekent dit zelfs dat je langer thuis kunt blijven wonen! Vraag de Sanidrõme badkameradviseur naar de mogelijkheden 

Afbeelding

Meer informatie vind je op Sanidrõme.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen