pinterest
De ideale lampen voor in de badkamer

De ideale lampen voor in de badkamer

Ben jij nog op zoek naar een paar mooie lampen voor in de badkamer? Misschien heb je niet de neiging om hier al te hard over na te denken, omdat de badkamer voor jou toch vooral een praktische ruimte is. Echter, met mooie lampen kun je jouw badkamer echt naar een hoger plan tillen en de ervaring creëren dat je in een luxe hotel bent. Dit zijn de ideale lampen voor bij jou in de badkamer.

Trimless spots

Een trimless inbouwspot is een fantastische keuze voor in de badkamer. Deze spots zijn praktisch onzichtbaar, omdat ze worden ingemetseld in het plafond of in de muur. Het installeren van deze lampen is dus een gedoe, maar het resultaat oogt, zeker als je meerdere spots in een rij achter elkaar plaatst, modern en verbluffend.

Wandlampen

Waar we vooralsnog doorgaans gewend zijn dat de basisverlichting aan het plafond hangt, worden wandlampen steeds populairder. Wanneer je op meerdere plekken in de ruimte wandlampen hangt die je met dezelfde schakelaar kunt bedienen, kunnen deze perfect fungeren als de basisverlichting. Wandlampen zijn er in verschillende soorten en maten, van moderne en gestroomlijnde lampenkappen, tot juist wat meer klassieke designs.

Een verlichte spiegel

Hoe leuk is het om de basisverlichting aan te vullen met een verlichte spiegel. Dat oogt niet alleen luxe, maar is ook nog eens ontzettend makkelijk voor dingen die wat precisie vereisen, zoals het aanbrengen van make-up of het bijwerken van je wenkbrauwen. Je kunt kiezen voor de klassieke spiegel zoals je die ook in kleedkamers van theaters vindt, met allemaal uitstaande lampjes aan de voorkant van de spiegel. Tegenwoordig zie je ook veel spiegels die aan de achterkant een LED-strip bevatten. Deze verlicht je spiegel vanaf de zijkant en oogt iets moderner en subtieler.

Dimbaar licht

Tot slot kan het ook ontzettend fijn zijn om in de badkamer de optie te hebben om het licht wat te dimmen. Dat kan met een draaiknop aan de schakelaar, maar eventueel ook met een speciale app die hoort bij de door jou aangeschafte lamp. Wanneer je je in de ochtend snel moet klaarmaken, is het makkelijk om in het fellere licht even snel jezelf te scheren of je haar te doen, maar wanneer je op een vrijdagavond een heerlijk ontspannen bad of douche wil nemen, kan het echt een momentje van zelfzorg zijn wanneer je daar de lichten ook bij kan dimmen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen