Perfect voor de kleine badkamer

Heb je maar een kleine ruimte voor de badkamer? Ook voor een kleine badkamer zijn er stijlvolle, passende producten om de ruimte optimaal te benutten. Want een droombadkamer hoeft niet per se groot te zijn. De producten in dit artikel openen allerlei mogelijkheden voor een persoonlijke badkamer waar je blij van wordt! 

Oplossingen voor een kleine badkamer #duravit #badkamer #kleinebadkamer #badkameridee #badkamermeubels #wastafels #badkamerinspiratie
Me by Starck met Brioso - Duravit

Feel-good badkamer

Voor het inrichten van een geweldige badkamer is niet veel ruimte nodig, maar vooral goede ideeën en producten. Met een kleinere oppervlakte is het belangrijk dat je je focust op de belangrijkste elementen en hun indeling: hoe plaats ik de wastafel, het toilet en een bad of douche logisch? Want de badkamer moet natuurlijk in de eerste plaats functioneel zijn. Daarnaast is de keuze voor de badkamermeubels en het keramiek essentieel voor de looks van een compacte badkamer. 

Lees ook: Perfect doordachte badkamer met flair voor interieurdesign

Series voor compacte badkamers

In de verschillende series van Duravit zijn genoeg compacte producten te vinden in verschillende varianten en in een scala aan materialen, oppervlakken en kleuren om je persoonlijke feel-good badkamer te creëren. Wastafel, douche, toilet en vrijstaand ligbad kunnen worden gecombineerd met compacte meubels die ervoor zorgen dat er in kleine badkamers geen compromissen hoeven te worden gesloten op het gebied van opbergruimte. 

Oplossingen voor een kleine badkamer #duravit #badkamer #kleinebadkamer #badkameridee #badkamermeubels #wastafels #badkamerinspiratie
Cape Cod - Duravit

Populaire series zoals Cape Cod van Philippe Starck of Viu/XViu van sieger design bieden perfecte opties voor compacte ruimtes. Het vrijstaand ligbad Cape Cod bijvoorbeeld met organisch gebogen vormen en een unieke fluweelachtige uitstraling heeft een afmeting van 1650 x 780 mm en is daarmee een te gekke blikvanger in een kleine badkamer.

Opbergruimte

Oplossingen voor een kleine badkamer #duravit #badkamer #kleinebadkamer #badkameridee #badkamermeubels #wastafels #badkamerinspiratie

Bijpassende hoge en halfhoge kasten zorgen ervoor dat er in kleine badkamers geen compromissen hoeven te worden gesloten op het gebied van opbergruimte. Wastafels vanaf 420 mm bieden extra opbergmogelijkheden en maken de anders ongebruikte ruimte onder de wastafel bruikbaar. 

Lees ook: Opbergjuweeltjes in de badkamer

Met subtiele accessoires en planten en natuurlijk altijd goede verlichting versterk je de goede sfeer in je eigen home-spa. Klein maar fijn!

Meer weten over de stijlvolle Duravit producten voor kleine badkamers? Download de Duravit brochures ter inspiratie of vraag informatie aan en bezoek duravit.nl

Lees ook: Gestructureerde opbergruimte voor de badkamer

Duravit

Upgrade your everyday

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen