Duravit

Upgrade your everyday

Opbergjuweeltjes in de badkamer

Het lijkt wel of we steeds meer spullen in de badkamer hebben. Crème, lotion, make-up, shampoo, medicijnen, scheerspullen en meer en natuurlijk willen we dit ook allemaal overzichtelijk opbergen. Soms zijn de spullen zo mooi, dat we ze graag als pronkstuk willen laten zien. Soms moet het gewoon praktisch achter gesloten deur worden gestald. Gelukkig zijn de nieuwe hoge badkamerkasten om alles in op te ruimen tegenwoordig ook echte beauties!

Opbergjuweeltjes voor de badkamer. Duravit D.2 plus badkamermeubel #badkamer #badkamerinspiratie

Happy D.2 plus - Duravit

2 blikvangers voor de badkamer

Zoals de nieuwste hoge opbergkasten van Duravit: ze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens echte eyecatchers in iedere badkamer. De badkamerkast Happy D.2 Plus is zo'n opbergjuweeltje. Het badkamermeubel heeft een afgeronde vormgeving van de kastdeur die doet denken aan de bekende Smeg koelkast. Er zijn in totaal elf oppervlakken beschikbaar: houten- of bijzondere matte oppervlakken in lichte en donkere uitvoeringen, waarbij Graphit Supermat bovendien is voorzien van anti-fingerprint-coating.

Opbergjuweeltjes voor de badkamer. Duravit D.2 plus badkamermeubel #badkamer #badkamerinspiratie

De kleine praktische schappen in de kofferdeur zorgen voor een perfect opgeruimde badkamer, waar je al je spullen goed kan terugvinden. De kast is in twee maten verkrijgbaar.

Opbergjuweeltjes voor de badkamer. Duravit Viu XViu badkamerkast #badkamer #badkamerinspiratie

Meubelserie Viu/XViu - Duravit

De hoge en halfhoge kasten van meubelserie Viu/XViu hebben een bijzonder uitgesproken profiel. Opties, zoals ton-sur-ton en contrastkleuren, kunnen in verschillende materialen worden gecombineerd. Verschillende houtsoorten, lakken en oppervlakken zorgen op deze manier samen voor een brede stijlkeuze, van "Silver" tot "Dark". Voor de hoge en halfhoge kasten zijn de deuren ook verkrijgbaar in semi-transparant Parsolglas. LEES MEER

Opbergjuweeltjes voor de badkamer. Duravit Viu XViu badkamerkast #badkamer #badkamerinspiratie

Meubelserie Viu/XViu - Duravit

Wil je meer weten over de stijlvolle badkamermeubels van Duravit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen