Bluetooth muziek systeem voor de badkamer

AquaSound heeft een slim en betaalbaar Bluetooth muzieksysteem speciaal voor in de badkamer. Ontspannen in deze ruimte wordt nu nog fijner met de klanken van je favoriete muziek. Het “Bluetooth Music Center” heeft als bron altijd een iPhone, iPad, tablet of SmartPhone. Het mobiele apparaat is met een paar simpele klikken (via Bluetooth) gekoppeld aan dit verborgen muzieksysteem. Het geluid wordt rechtstreeks gestreamd naar de kleine, digitale versterker. Draadloos en zonder poespas. De aangesloten speakers geven een geweldige geluidservaring. Het hele systeem (inclusief de speakers) kan verborgen geïnstalleerd worden in bv een keukenkastje of achter een verlaagd plafond. AquaSound biedt met dit systeem een interessant product voor die consument die sfeer en gezelligheid in de keuken of badkamer belangrijk vindt.

Aquasound muzieksysteem

Radio, MP3, YouTube of Spotify


Een SmartPhone of iPhone staat vaak vol met (MP3) muziek, filmpjes en APP-games, voor uren en uren luisterplezier. AquaSound geeft met haar muzieksysteem het luisterplezier een extra dimensie, want is een mobiel apparaat eenmaal via Bluetooth gekoppeld, dan wordt de keuken of badkamer omgetoverd tot een heus muziek/relax centrum. Het geluid uit een mobiele telefoon wordt rechtstreeks gestreamd naar de digitale versterker. De meegeleverde speakers geven het geluid perfect weer. Of dat nu een MP3 liedje is, het geluid van Angry Birds op een iPad of dat van een Radio-App op een iPhone of SmartPhone. En dat zonder kabel wir-war.

Compact en krachtig


De digitale Bluetooth versterker is klein en krachtig tegelijk. Eenmaal een mobiel apparaat aan dit systeem gekoppeld, komt de kracht van de compacte unit pas tot uiting. De Bluetooth versterker meet niet veel groter dan een digitale camera. Toch heeft de versterker een vermogen dat vergelijkbaar is met een 50 Watt (piek) analoge versterker. De twee meegeleverde inbouw speakers hebben genoeg power om een grote keuken of badkamer van ongekend geluid te voorzien.

Aquasound BMCEasy

 

Brochure over Bluetooth muziek systeem voor de badkamer aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP