pinterest
Waterdichte tablet met soundbox TEC2716W

Waterdichte tablet met soundbox TEC2716W

Het Tablet Entertainment Center van Aquasound is een compleet muzieksysteem voor de badkamer waarbij de 7” waterdichte Tablet het centrale punt vormt. 

Of je nu graag een boek leest in bad, op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen of in de badkamer wil genieten van muziek of zelfs video, het Tablet Entertainment Center biedt uitkomst. Van Facebook updates tot e-mail beantwoorden, van online filmpjes bekijken tot Angry Birds, met de AquaSound Badkamer Tablet is het vanuit uw bad allemaal mogelijk. Ook is het eindelijk veilig om lekker in bad een boek te lezen, een e-book zelfs! Het Android 4.2 besturingssysteem is in staat met de meeste recente apps overweg te kunnen.

Het Light pakket bestaat uit een waterdichte Tablet gecombineerd met de waterdichte Sound-Box. Zo tovert u een badkamer eenvoudig om tot een heuse relaxruimte, zonder dat hier installatiewerk voor nodig is. De Tablet is IPX7 gecertificeerd, en dus waterdicht tot wel 1 meter diep. Als hij dus in het bad valt is dit geen enkel probleem. De 7″ Tablet ligt prettig in de hand maar is toch groot genoeg om lekker vanaf te kunnen lezen of films te kijken. Gecombineerd met de Sound-Box wordt het relaxen in de badkamer naar een nog hoger plan getild.

Het vermogen van de Bluetooth Sound-Box die bij dit systeem wordt geleverd is met 6 Watt genoeg om een royale badkamer met geluid te vullen. Maar doordat de Sound-Box geen installatie nodig heeft neemt u deze samen met de Waterdichte Tablet ook eenvoudig mee. Of u nu thuis muziek speelt of op het strand een filmpje op zet, het geluid wordt altijd mooi overgedragen voor een optimale mediabeleving. Doordat de Sound-Box zelf ook tegen water bestand is kunt u deze ook in de douchecabine hangen. De Sound-Box heeft eigen aansturingsknoppen. Hiermee kunt u het volume of het nummer dat gespeeld op uw tablet ook via de Sound-Box veranderen.


Aquasound

AquaSound waterdichte mediaproducten, voor uren ontspanningsplezier

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen