pinterest
Waterdichte tablet TEC3716W met Bluetooth versterker

Waterdichte tablet TEC3716W met Bluetooth versterker

Het waterdichte  Tablet Entertainment Center van Aquasound is een compleet muzieksysteem voor de badkamer waarbij de 7” waterdichte Tablet het centrale punt vormt. 

Of je nu graag een boek leest in bad, op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen of in de badkamer wil genieten van muziek of zelfs video, het Tablet Entertainment Center biedt uitkomst. De Luxe (TEC3716W) en Pro (TEC5716W) systemen bestaan uit een waterdichte Tablet gecombineerd met een digitale Bluetooth versterker. De versterker bouwt u eenvoudig in voor in minimalistische uitstraling. De Tablet is IPX7 gecertificeerd, en dus waterdicht tot wel 1 meter diep. Als hij dus in het bad valt is dit geen enkel probleem. De 7″ Tablet ligt prettig in de hand maar is toch groot genoeg om lekker vanaf te kunnen lezen of films te kijken. Gecombineerd met prachtig geluid via de versterker wordt het relaxen in de badkamer naar een nog hoger plan getild.

Het Android 4.2 besturingssysteem is in staat met de meeste recente apps overweg te kunnen.Het vermogen van de digitale Bluetooth versterker die bij dit systeem wordt geleverd is met 35 of 50 Watt genoeg om een royale badkamer met geluid te vullen. Of u nu muziek speelt of een filmpje op zet, uw geluid wordt altijd mooi overgedragen voor een optimale mediabeleving.

Aquasound

AquaSound waterdichte mediaproducten, voor uren ontspanningsplezier

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen