Aquasound - Meer van het merk Aquasound

Product in beeld 14 Nieuws 9 Dealers 11

Aquasound Inbouw radio-systeem voor Badkamer

Met het ‘N-Joy Music Center’ presenteert Aquasound een geheel vernieuwde (inbouw) radio-systeem voor uw badkamer. Een 5” Touch-controller (waterdicht), gecombinee... meer »

Aquasound N-Joy Music Center

De Aquasound N-Joy Music Center is dé inbouwradio voor de badkamer. De N-Joy controller vindt zijn plek op de magnetische houder/lader. Luister naar Internet radio of naar u... meer »

Aquasound waterdichte Sound-Box

Met de waterdichte Sound-Box kun je menig uurtjes doorbrengen onder de douche. Koppel (middels Bluetooth) je mobiel aan deze Bluetooth speaker en stream je favoriete muziek. Dat is... meer »

Aquasound waterdichte Bluetooth Sound-Bar

Deze waterdichte Bluetooth Sound-Bar van Aquasound is een echte blikvanger in de badkamer. Plaats de Sound-Bar op een kastje of tegen de wand boven het bad. Ook boven de spiegel va... meer »

Aquasound badkamer TV Led 27 inch

De waterbestendige TV’s voor de badkamer hebben helder beeld en mooi geluid. Gebruiksgemak en veiligheid staan centraal, zodat je optimaal kunt genieten van de TV in de badka... meer »

Waterdichte tablet TEC3716W met Bluetooth versterker

Het waterdichte  Tablet Entertainment Center van Aquasound is een compleet muzieksysteem voor de badkamer waarbij de 7” waterdichte Tablet het centrale punt vormt. ... meer »

Waterdichte tablet met soundbox TEC2716W

Het Tablet Entertainment Center van Aquasound is een compleet muzieksysteem voor de badkamer waarbij de 7” waterdichte Tablet het centrale punt vormt.  Of je nu graag e... meer »

AquaSound Bluetooth Badkamer Radio BMC50Easy

Het Bluetooth Music Center maakt muziek luisteren makkelijk, ook onder de douche! Dit muziek-systeem is gemakkelijk te installeren en de bron is je eigen iPhone, SmartPhone of tabl... meer »

AquaSound BadkamerRadio

De BadkamerRadio: het Wipod Music Center hét (waterdichte) muzieksysteem voor uw badkamer Muziek in de badkamer is eenvoudig te realiseren met de BadkamerRadio van AquaSoun... meer »

AquaSound badkamer radio WMC55Luxe

Met dit luxueuze BadkamerAudio systeem kunt u eenvoudig en draadloos muziek (radio en MP3) in uw badkamer realiseren. Dit badkamerAudio systeem is een stand-alone systeem. U heeft ... meer »

AquaSound badkamer TV (ASV 1743XDW)

Identiek aan de ASV 1743BDW is deze waterdichte TV van AquaSound 100% waterdicht en draadloos. Namelijk ook met een sterke zender.De afstand tussen de zender en TV mag maximaal 25 ... meer »

AquaSound badkamer Speaker Tango 7007/7008

De Tango 7007 / 7008 presteert maximaal onder de zwaarste omstandigheden. Hij is volledig waterproof en heeft een vermogen van 80 Watt maximaal.... meer »

Badkamer LED TV...nooit meer naar een lege muur staren

Blikvanger voor elke badkamer Helder beeld en mooi geluid, natuurlijk mag je dat ook van de AquaSound Badkamer TV verwachten. De AquaSound TV’s leveren echter veel meer. Vei... meer »

Badkamer Radio (WMC75PRO - AquaSound)

Badkamer Audio systeem.  Een uniek, professioneel Audio systeem voor uw badkamer. Dit systeem, dat de naam ‘Wipod Music Center’ draagt, is meer dan een radio alle... meer »