Aquasound

AquaSound waterdichte mediaproducten, voor uren ontspanningsplezier

Badkamer gadget: N-Joy waterdicht muzieksysteem

Hou jij van zingen onder de douche en altijd je favoriete radiozender of muziek in de badkamer? Het waterdichte ‘N-Joy Music Center’ is een nieuw (inbouw) muzieksysteem van Aquasound waarmee elke badkamer wordt omgetoverd in een ware relaxruimte.

De waterdichte ‘N-Joy’ controller heeft een 5” touch-scherm en kan zo mee onder de douche genomen worden.

Radio luisteren (internet) en muziek streamen vanaf de controller zijn de hoofdfuncties van het N-Joy muzieksysteem, dat bestaat uit een 5” Touch-controller (waterdicht), gecombineerd met 2 inbouwspeakers en een Mini-Box van het merk. Hier is nu eens géén rol weggelegd voor de eigen mobiel…dat kan wel, maar hoeft niet. En dat maakt dit systeem zo eenvoudig en krachtig in gebruik.

Waterdicht muzieksysteem N-Joy voor de badkamer via Aquasound

De waterdichte ‘N-Joy’ controller heeft een 5” touch-scherm en kan zo mee onder de douche genomen worden. De magnetische wandhouder vormt het basisstation en is ook de lader voor de N-Joy controller. Daardoor is het systeem altijd klaar voor gebruik.

De Mini-Box (ontvanger/versterker) staat altijd in verbinding met de N-Joy controller en is zo klein dat deze gemakkelijk door een speakergat (rond 90 mm) past, om ‘m achter het plafond te verstoppen. Gecombineerd met de nieuwe speakers ‘Twist’ wordt de badkamer of keuken omgetoverd tot een heuse relaxruimte.

Bekijk hier meer voorbeelden van muzieksystemen voor de badkamer

Gadget voor de badkamer - waterdicht N-Joy muzieksysteem van Aquasound

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen