Zo geef je de badkamer een gezellige woonsfeer

Ben jij ook zo graag in de badkamer? Lekker ontspannen en heerlijk tot rust komen zonder dat iemand je stoort. Een ruimte waar je uren kunt verblijven. Dan is een badkamer die de sfeer uitstraalt van een gezellige woon- of slaapkamer iets voor jou.

Duravit badkamer Happy D2 plus #Duravit #badkamer #badkamerinspiratie

Een complete woonbadkamer

Je ziet steeds vaker badkamers die worden ingericht met interieurelementen zoals fauteuils, vrijstaande verlichting en bijzettafels. Mooie, zachte vormen van de nieuwste badkamermeubels, baden en wastafels passen hier goed bij. 

Zo geef je de badkamer een gezellige woonsfeer. Duravit badkamer Happy D.2 plus #badkamer #badkamerinspiratie #duravit

Happy D.2 Plus bad en badkamermeubel - Duravit

En omdat kleur zoveel doet voor de sfeer en voor je humeur, hebben verschillende bekende badkamermerken een breed aanbod in kleuren van keramiek, baden en meubels. Wat dacht je van dit vrijstaande Duravit bad in mat zwart voor een chique woonsfeer in je badkamer. Dit bad kan ook worden uitgerust met een whirlpool-systeem. Heerlijk om echt tot rust te komen!

Duravit badkamer Happy D2 plus #Duravit #badkamer #badkamerinspiratie

Ronde spiegel in twee decors met slimme sensor  - Duravit

Ook verlichting doet veel voor de sfeer in je badkamer. Ga voor een decoratieve, ronde spiegel met aanpasbare lichtkleur, dimmer en sfeerverlichting. Zo'n trendy spiegel brengt warm licht in je badkamer en vergroot optisch de ruimte. 

Duravit wastafel Happy D2 plus #Duravit #badkamer #badkamerinspiratie

Happy D.2 Plus badkamermeubel - Duravit

Om je woonbadkamer helemaal comfortabel te maken, zorgen praktisch ingedeelde opberglades voor een opgeruimde badkamer. Zo krijgt alles in de badkamer een eigen plek. In de onderbouwkast van een wastafel kunnen alle badkamerbenodigdheden die niet in het zicht hoeven te liggen in een lade worden opgeborgen.

Duravit badkamer Happy D.2 Plus #badkamer #badkamerinspiratie

Met heerlijk geurende kaarsen, een gekleurde trendy badmat, zachte handdoeken en trendy accessoires maak je de badkamer helemaal af. Zo kan je echt genieten van een heerlijke ruimte!

De verschillende badkamerseries van Duravit passen mooi in deze badkamerstijl. Of je nu een liefhebber bent van een Scandinavische stijl of een meer architectonische stijl; alle losse onderdelen van de Duravit series kunnen - afhankelijk van je beschikbare ruimte en persoonlijk voorkeur - met elkaar worden gecombineerd tot een sfeervolle woonbadkamer.

Meer informatie en inspiratie over de sfeervolle badkamers van Duravit vind je in de online informatie magazines en brochures. Je kan ze hier downloaden ter inspiratie of vraag vrijblijvend informatie aan.

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen