Sanidrõme

De betere badkamer

Trend: geef je badkamer kleur!

Tegenwoordig kan onze badkamer niet meer achterblijven bij het mooi gestylde interieur. Nu kleur in het interieur een echte woontrend is, zien we dit ook terug in de moderne badkamers. Kleuren brengen namelijk niet alleen sfeer, maar kunnen ook een positieve invloed hebben op je humeur.

Zo zorgt de kleur groen voor een harmonieus gevoel, de kleur blauw voor een rustgevende sfeer en roept de kleur geel positieve gevoelens op. Heerlijk om mee wakker te worden toch? Reden genoeg om de badkamer te updaten met mooie kleuren. De badkamerspecialisten van Sanidrôme geven je inspiratie. Lees verder onder de afbeelding.

Klaar voor kleur?

Sanidrome badkamerinspiratie: kleur in de badkamer #badkamer #badkamerinspiratie

Creëer de ultieme sfeer om te ontspannen met een gekleurde muur of vloer. Zoals andere muren in het huis, kan je ook de muren van de badkamer een tintje geven. Hierdoor trek je de sfeer die je wilt bereiken door in de badkamer, wat alle kamers van het huis tot één geheel zal maken.

Sanidrôme badkamerinspiratie: geef je badkamer kleur #badkamer #badkamerinspiratie #sanidrome #kleur #colourexplotion #groen #metrotegels

Het is echter ook erg trendy om gekleurde tegels in een bepaald deel van de badkamer te verwerken. Bijvoorbeeld de achterwand van de douche, een gekleurde tegelwand achter de wastafel of een nisje waar je accessoires kunt neerzetten.

Met toevoeging van een zwarte kraan op de gekleurde wand ontstaat extra contrast en daardoor een stoere en industriële badkamer. Denk vooral ook aan een gekleurde douchevloer in de badkamer. Voorheen zag je alleen witte douchebakken, inmiddels zijn douchevloeren voor de inloopdouche verkrijgbaar in vele kleuren. Dit zal jouw douche tot een echte eyecatcher maken. Of kies voor eenzelfde kleur in tegels en douchevloer, wat de badkamer tot één geheel zal maken.

Kleurrijke badkamermeubels

Sanidrôme badkamerinspiratie: geef je badkamer kleur #badkamer #badkamerinspiratie #sanidrome #kleur #colourexplotion #groen

Maak van je neutrale opbergmeubel juist een echte eyecatcher! Steeds vaker zien we een rood, groen of geel badkamermeubel terug op een neutrale wand. Hiermee maak je een echt statement.

Badkamermeubel rood. Sanisrome badkamerinspiratie #badkamer #sanidrome #badkamermeubel

De badkamermeubels in dit artikel zijn verkrijgbaar bij Sanidrõme

Sanidrôme badkamerinspiratie: geef je badkamer kleur #badkamer #badkamerinspiratie #sanidrome #kleur #colourexplotion #roze

Of kies voor badkamermeubels bijpassend bij de kleur van de wand. Een roze wand met een roze badkamermeubel bijvoorbeeld. Dit zal zorgen voor een sfeervol geheel rondom de wastafel.

Sanidrôme badkamerinspiratie: geef je badkamer kleur #badkamer #badkamerinspiratie #sanidrome #kleur #colourexplotion #blauw

Houd je niet zo van felle kleuren? Een badkamermeubel leent zich ook goed om een subtiele, rustige kleur aan te brengen in de badkamer.

Blikvangers in kleur

Naast een kleurrijke wand of gekleurd meubel, kan je er ook voor kiezen juist de andere producten van de badkamer een kleurtje te geven. Denk aan een luxe vrijstaand bad met een groene of rode buitenkant, wat een echte blikvanger zal zijn in de badkamer.

Sanidrôme badkamerinspiratie: geef je badkamer kleur #badkamer #badkamerinspiratie #sanidrome #kleur #colourexplotion #geel

Villeroy & Boch wastafel Artis

Of ga voor een waskom in een opvallende kleur, zoals fris groen, zomers geel of romantisch rood. Als finishing touch kies je voor een bijpassende kleur van de design radiator.

Welke kleur(en) ga jij kiezen? Welke sfeer wil je creëren in jouw droombadkamer? Een weerspiegeling van jouw favoriete seizoen, een flitsend kleurtje om fris wakker te worden of kies je juist voor een oase van rust?

De producten uit dit artikel zijn verkrijgbaar bij een Sanidrõme showroom in de omgeving. Bekijk hier meer mooie producten voor de badkamer uit het Sanidrõme assortiment. Meer inspiratie vind je in het Sanidrõme magazine. Vraag het hier gratis aan. 

BROCHURE AANVRAGEN

Sanidrõme -
Sanidrõme

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen