Sanidrõme - Meer van het merk Sanidrõme

Product in beeld 15 Nieuws 12 Dealers 31

Sanidrome Primabad badkamermeubels

Sanidrome Primabad badkamermeubels worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Primabad stelt hoge eisen aan haar badkamermeubels e... meer »

Sanidrome Assenti badkamermeubels

Een Sanidrome Assenti badkamermeubel kan geselecteerd worden uit de bestaande Assenti badkamermeubel collectie of specifiek gevormd worden naar uw wensen. Maak uw keuze uit de vel... meer »

Sanidrome Bette Baden

Als u uw hoofd en nek op de badrand van de Bette baden van Sanidrome laat rusten, voelt u een weldadige warmte. Door het grote warmtegeleidingsvermogen van het metaal warmt het bad... meer »

Sanidrome Cleopatra baden

De badkuip is de blikvanger in uw badkamer. De Cleopatra baden van Sanidrome laten de ontspannende werking van water dichterbij de mens komen. Cleopatra baden zijn dieper dan ander... meer »

Sanidrome XL Douches

Met een Sanidrome XL Douche wordt de douchebeleving, dankzij bijvoorbeeld een grotere, waterbesparende douchekop, regendouche met wisselende straalsoorten, watervaldouche of stoomc... meer »

Sanidrome Wastafels

De Sanidrome wastafel is het middelpunt van uw badkamer. De trend van rechte en vierkante wasbakken wordt aangevuld met zachte, ronde(re) vormen. Glanzend wit blijft de hoofdkleur ... meer »

Sanidrome Toiletten

Sanidrome heeft een groot assortiment toiletten. Voor optimale harmonie kunt u het design van de wc, wc-bril, drukplaat, fontein en toiletkast op elkaar af stemmen. Binnen het asso... meer »

Sanidrome Douches

Sanidrome levert diverse douches. Van inloopdouche tot complete douchecabine. Bij het kiezen van een glazen douchewand, inloopdouche of complete douchecabine heeft u volop keuze u... meer »

Sanidrome badkamertegels Villeroy & Boch

Met badkamertegels van Villeroy & Boch kunt u naar eigen smaak kleuren en patronen arrangeren. Foto 2: Villeroy & Boch Badkamertegels in een hout look, waarmee een landeli... meer »

Sanidrome badkamertegels Mosa

Elke badkamertegel van Mosa heeft een individueel karakter en signatuur en wordt gevormd door een afgewogen combinatie van formaten, kleurtonen, kleuren en oppervlakken in een geko... meer »

Sanidrome badkamertegels private label Xclusive

De focus binnen private label Xclusive badkamertegels van Sanidrome is eenvoudig: mooi en tijdloos en indien gewenst met een vleugje Italiaans design. Ga langs bij éé... meer »

Sanidrome badkamerboek-brochure

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, toilet of wellnessruimte? Niets is fijner dan op zo'n moment te kunnen vertrouwen en bouwen op een Sanidrõme badkamerspecialist. Met... meer »

Sanidrõme Sphinx badkamertegels

De Sphinx badkamertegels zijn sfeerbepalend in uw badkamer. Sphinx staat bekend om hun kwalitatief hoogwaardige keramische tegels, die voldoen aan de meest strenge internationale k... meer »

Sanidrõme hansgrohe kranen

De hansgrohe kranen zijn voor iedere badkamer en ieder budget.... meer »

Sanidrõme Villeroy Boch baden

Hoogwaardige en betaalbaren baden die tegelijkertijd de badkamer laten verfraaien.... meer »