pinterest
Sanidrõme

Sanidrõme

De betere badkamer

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Trendy Vasco designradiatoren voor de badkamer

Trendy Vasco designradiatoren voor de badkamer

De badkamer aangenaam, stijlvol en verantwoord verwarmen is voor badkamer specialisten een must. In de showrooms van Sanidrõme vind je dan ook een uitgebreide collectie designradiatoren van Vasco om uit te kiezen. Deze radiatoren zorgen voor jarenlang warmtecomfort en zetten al jaren de trend doordat ze de perfecte combinatie zijn tussen comfort en design. Elke Vasco radiator is ontwikkeld door continue innovatie, met als resultaat een toonaangevend assortiment variërend in design, modellen, materiaal, afmeting, werking, kleuren en accessoires. Zo is er voor elke badkamerstijl een passende designradiator te vinden.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We zetten ze voor je op een rij

Afbeelding

Snel en elektrisch verwarmen

Speciaal voor de badkamer ontwikkelde Vasco een collectie elektrische designradiatoren met geïntegreerde blower. Dankzij een extra warmteboost van maar liefst 1000 watt, zorgt deze blower ervoor dat de badkamer supersnel tot de gewenste temperatuur wordt verwarmd. De blower werkt op basis van aanwezigheidsdetectie. Ideaal, omdat je de badkamer waarschijnlijk niet de hele dag gebruikt.

Afbeelding

De Beams Mono designradiator, nu ook elektrisch

Deze trendy designradiator in aluminium koppelt alle voordelen van elektrisch verwarmen aan een stijlvolle vormgeving. Een echte aanrader wanneer je houdt van een minimalistische look. Deze Beams Mono-EL is verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren én met handige handdoekbeugel om de handdoeken voor te verwarmen of te drogen.

AfbeeldingSlimme accessoires voor nog meer comfort

De radiator accessoires van Vasco zijn een meerwaarde voor het comfort in de badkamer én een lust voor het oog. Er zijn stijlvolle handdoekbeugels voor de radiatoren om een handdoek voor te verwarmen of te drogen. Of een cirkelvormige knop voor een heerlijk warme badjas. 

Afbeelding

De Multi+ handdoekbeugel biedt nog meer design en comfort, dankzij de onzichtbare bevestiging voor een zwevend effect. Bovendien kun je jouw favoriete spulletjes kwijt op het planchet.

Afbeelding

Alle accessoires zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en chroom. 

Benieuwd naar de collectie designradiatoren van Vasco? Laat je inspireren in één van de Sanidrõme showrooms en bekijk diverse radiatoren in verschillende badkameropstellingen. Wil je meer weten over elektrisch verwarmen van de badkamer? Maak dan een afspraak met een Sanidrõme badkamerexpert voor advies op maat. 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen