Jee-o - Meer van het merk Jee-o

Product in beeld 57 Nieuws 11 Dealers 23

JEE-O De Flow Series kranen

Jee-o heeft een nieuwe kranen-serie ontwikkeld in samenwerker met een Italiaanse topontwerper. Deze flow series zijn een combinatie van Dutch Design en Italiaanse charme en zullen ... meer »

JEE-O Slimline Black kranenserie

Met de nieuwe kranen serie Slimline Black van Jee-O creëer je een luxueuze sfeer door het toevoegen van zwart aan je badkamer. De collectie bestaat uit elegante douches en kra... meer »

Jee-O vrijstaande wastafel by Dado Blue

JEE-O by DADO Blue basin is een vrijstaande design-wastafel. De wastafel ziet er massief uit, maar van boven valt de verfijnde dunne lijn en de diepte van de wastafel op. De wastaf... meer »

Buitendouche JEE-O Pure 09

Buitendouche pure 09 van JEE-O is geschikt voor buiten en voor binnen. Door de 365 all weather frost free optie toe te voegen aan de pure 09 kan je tot 30 graden onder nul van JEE-... meer »

JEE-O bad Amsterdam by Dado

Het vrijstaande bad Amsterdam van JEE-O heeft door de smalle, subtiele rand een heel pure, minimalistische uitstraling. Qua stevigheid maakt het niet uit: het toegepaste DADOquartz... meer »

JEE-O bad London by Dado

Het vrijstaande designbad London van JEE-O heeft een uiterst verfijnde vormgeving. Door de smalle, subtiele rand heeft het ovale bad internationale allure en een heel pure, minimal... meer »

JEE-O bad Dubai by Dado

Het vrijstaande designbad Dubai van JEE-O heeft een uiterst verfijnde vormgeving. Door de smalle, subtiele rand heeft het bad internationale allure en een heel pure, minimalistisch... meer »

JEE-O waskom Amsterdam

Waskom Amsterdam van Jee-O heeft een uiterst verfijnde vormgeving. De subtiele, dunne randen zorgen voor een heel pure, minimalistische uitstraling. Qua stevigheid maakt het niet u... meer »

JEE-O waskom London

Waskom London van Jee-O heeft een uiterst verfijnde vormgeving. De subtiele, dunne randen zorgen voor een heel pure, minimalistische uitstraling. Qua stevigheid maakt het niet uit:... meer »

JEE-O waskom Dubai

Waskom Dubai van Jee-O heeft een uiterst verfijnde vormgeving. De subtiele, dunne randen zorgen voor een heel pure, minimalistische uitstraling. Qua stevigheid maakt het niet uit: ... meer »

JEE-O soho wandkraan

De JEE-O soho wandkraan basin wall schittert in eenvoud. Less is more. Dankzij de one-move cartridge in het kraanwerk laat de spitsvondige menggreep, voorzien van een tactiele rubb... meer »

JEE-O soho bath vrijstaande badvuller

De vrijstaande badvuller met handdouche schittert als de gehele JEE-O soho serie in eenvoud. Less is more. Dankzij de one-move cartridge in het kraanwerk laat de spitsvondige mengg... meer »

JEE-O soho 02 vrijstaande douche met handdouche

De JEE-O soho 02 vrijstaande douche met handdouche schittert in eenvoud. Less is more. Dankzij de one-move cartridge in het kraanwerk laat de spitsvondige menggreep, voorzien van e... meer »

JEE-O soho vrijstaande douche

Deze vrijstaande douche Soho van Jee-O schittert in eenvoud. Less is more. Dankzij de one-move cartridge in het kraanwerk laat de spitsvondige menggreep, voorzien van een tactiele ... meer »

JEE-O izi go - Limited Edition

Wat gebeurt er wanneer je fashion combineert met design? Met gepaste trots presenteren wij de JEE-O izi go Limited edition by Bjorn van den Berg, een unieke samenwerking met ... meer »

JEE-O elaine basin - vrijstaande opbouw wastafel

De JEE-O elaine basin is de opbouw waskom uit de JEE-O elaine serie, perfect passend bij het JEE-O elaine bad en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. Naast de JEE-O quartz b... meer »

JEE-O elaine - vrijstaand bad

De JEE-O elaine is een strak ovaal vormgegeven vrijstaand bad met ingebouwd overloopsysteem en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. 

JEE-O moloko is neit breed, maar hee... meer »

JEE-O annelli - vrijstaande waskom

De JEE-O annelli is een conisch vormgegeven hoge waskom, perfect passend bij alle JEE-O quartz baden en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. Door de vrijstaande uitvoering va... meer »

JEE-O quartz waskom en bad

Functionaliteit en oog voor detail van de JEE-O quartz by DADOquartz serie vallen direct op. De heldere pure vormen roepen nostalgische en letterlijke “warme” gevoelens... meer »

JEE-O slimline serie

De JEE-O slimline serie bestaat uit een vrijstaande douche, een vrijstaande badvuller, mixers, een opbouw wastafelkraan, douchekoppen voor aan het plafond en aan de wand en een han... meer »

JEE-O pure serie

De bijzondere design kranen uit de JEE-O pure serie bestaan uit een vrijstaande douche, een vrijstaande badvuller en wand-badvuller beide met handdouche, een tweetal opbouw wastafe... meer »

JEE-O slimline wall - inbouw regendouche-kop.

De JEE-O slimline wall is te gebruiken in combinatie met JEE-O slimline mixer 01, JEE-O slimline mixer 02, JEE-O slimline mixer TH en JEE-O slimline wallshower en zowel geborsteld ... meer »

JEE-O slimline - RVS douche

JEE-O slimline is een vrijstaande RVS douche die zoals de naam al zegt slank is en heel eenvoudig qua vormgeving, de de JEE-O slimline wordt bedient door de inbouw JEE-O slimline m... meer »

De JEE-O izi go verplaatsbare buitendouche

De JEE-O izi go is een verplaatsbare JEE-O buitendouche die zo is aan te sluiten op een tuinslang. Ze heeft met haar rechte hoeken een strakkere uitstraling, maar doordat de kraan ... meer »

JEE-O original 04 - vrijstaande RVS douche

De JEE-O original 04 heeft met haar rechte hoeken en door het weglaten van de ring een strakkere uitstraling en is uiteraard net als alle douches uit de JEE-O collectie zijn zowel ... meer »

De JEE-O original 02TH - vrijstaande RVS douche

JEE-O original 02TH mist wel karakteristieke JEE-O ring, maar is dan weer uitgevoerd met een heuse thermostaatkraan die de JEE-O ring vervangt voor het instellen van de temperatuur... meer »

JEE-O original 02 - vrijstaande RVS douche

JEE-O original 02 met karakteristieke JEE-O ring, waar de temperatuur en de kracht van de straal mee wordt geregeld, is in tegenstelling tot de JEE-O original 01 uitgevoerd met ee... meer »

JEE-O original 01 - vrijstaande RVS douche

JEE-O original 01, zoals de naam al zegt de eerste douche van JEE-O, met karakteristieke JEE-O ring, waar de temperatuur en de kracht van de straal mee wordt geregeld is zowel gebo... meer »

JEE-O original serie

De JEE-O original is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: JEE-O original 01 en de 02 met karakteristieke JEE-O ring, waar de temperatuur en de kracht van de straal mee wordt... meer »

JEE-O fatline 04 - vrijstaande RVS regendouche

De JEE-O fatline 04 heeft met haar rechte hoeken en door het weglaten van de ring een strakkere uitstraling en is uiteraard net als alle douches uit de JEE-O collectie zijn zowel g... meer »

JEE-O fatline 02TH - vrijstaande RVS regendouche

JEE-O fatline 02TH mist wel karakteristieke JEE-O ring, maar is dan weer uitgevoerd met een heuse thermostaatkraan die de JEE-O ring vervangt voor het instellen van de temperatuur.... meer »

JEE-O fatline 02 - vrijstaande RVS regendouche

JEE-O fatline 02 met karakteristieke JEE-O ring, waar de temperatuur en de kracht van de straal mee wordt geregeld, is in tegenstelling tot de JEE-O fatline 01 uitgevoerd met een h... meer »

JEE-O fatline 01 vrijstaande RVS regendouche

JEE-O fatline 01 met karakteristieke JEE-O ring, waar de temperatuur en de kracht van de straal mee wordt geregeld, is zowel geborsteld als gepolijst te verkrijgen. 
Afspoelen ... meer »

JEE-O fatline serie

De JEE-O fatline serie is een reeks design RVS douches met robuuste regendouche kop. De JEE-O fatline is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: JEE-O fatline 01 en de 02 met ... meer »

JEE-O carmen basin - vrijstaande opbouw wastafel

De JEE-O carmen basin is een strak vormgegeven, maar toch klassiek ogend opbouw waskom, perfect passend bij het JEE-O carmen bad en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. Naas... meer »

JEE-O carmen - vrijstaand bad

De JEE-O carmen is een strak vormgegeven, maar toch klassiek ogend vrijstaand bad en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. JEE-O carmen is redelijk hoog, maar rank en heeft ... meer »

JEE-O deonne basin - vrijstaande opbouw wastafel

De JEE-O deonne basin is de opbouw waskom uit de JEE-O deonne serie, perfect passend bij het JEE-O deonne bad en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. Naast de JEE-O quartz b... meer »

JEE-O deonne - vrijstaand bad

De JEE-O deonne is een simpel vormgegeven vrijstaand bad en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. 
JEE-O deonne is rank, maar door haar formaat toch robuust ogend. Doordat h... meer »

JEE-O emili - vrijstaand bad

De JEE-O emili is een organisch vormgegeven vrijstaand bad met is uitgevoerd in wit composiet met quartz. 

 JEE-O emili is breed, maar niet erg lang, waardoor het makkelijk in... meer »

JEE-O moloko basin - vrijstaande opbouw wastafel

De JEE-O moloko basin is een minimalistische vormgegeven opbouw waskom, perfect passend bij de JEE-O moloko en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. 

Naast de JEE-O quar... meer »

JEE-O moloko - vrijstaand bad

De JEE-O moloko is een strak vormgegeven vrijstaand bad met ingebouwd overloopsysteem en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. 

JEE-O moloko is smal, maar heeft door de d... meer »

JEE-O acanthus - vrijstaand bad

De JEE-O acanthus is een grof vormgegeven vrijstaand bad met ingebouwd overloopsysteem en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. 

JEE-O acanthus is laag, maar breed en rob... meer »

JEE-O slimline basin - opbouw wastafelkraan

De JEE-O slimline basin is een kraan uit de JEE-O slimline serie, maar kan uiteraard ook prima met de andere series van JEE-O gecombineerd worden, deze opbouwkraan is zowel geborst... meer »

JEE-O slimline ceiling - inbouw regendouche-kop

De JEE-O slimline ceiling is te gebruiken in combinatie met JEE-O slimline mixer 01, JEE-O slimline mixer 02, JEE-O slimline mixer TH en JEE-O slimline wallshower en zowel geborste... meer »

JEE-O slimline mixer TH - inbouwbediening

De JEE-O slimline mixer TH is een inbouwbediening met thermostaat-functie en schakelmogelijkheid, te gebruiken in combinatie met JEE-O slimline wallshower en is zowel geborsteld al... meer »

JEE-O slimline mixer 02 - inbouwbediening

De JEE-O slimline mixer 02 is een enkelvoudige inbouwbediening en is zowel geborsteld als gepolijst te verkrijgen. Naast de JEE-O slimline mixer 02 zijn er ook de JEE-O slimline m... meer »

JEE-O slimline mixer 01 - inbouwbediening

De JEE-O slimline mixer TH is een inbouwbediening met een schakelmogelijkheid, te gebruiken in combinatie met JEE-O slimline wallshower en is zowel geborsteld als gepolijst te verk... meer »

JEE-O slimline wallshower - inbouwunit met losse handdouche

JEE-O slimline wallshower is een wandunit met losse handdouche die wordt bedient door de inbouw JEE-O slimline mixers en is zowel geborsteld als gepolijst te verkrijgen. Naast de ... meer »

JEE-O slimline bath - vrijstaande badvuller

De JEE-O slimline bath is een badvuller uit de JEE-O slimline serie die net als de douche slank en qua vormgeving eenvoudig is, zowel geborsteld als gepolijst te verkrijgen. De bad... meer »

JEE-O pure bath wall - inbouw badvuller met losse handdouche

JEE-O pure bath wall heeft zoals de JEE-O pure de karakteristieke JEE-O ring, waar de temperatuur en de kracht van de straal mee wordt geregeld, alleen is deze uitgevoerd met een p... meer »

JEE-O pure basin low - opbouw wastafelkraan

JEE-O pure basin low heeft zoals de JEE-O pure de karakteristieke JEE-O ring, waar de temperatuur en de kracht van de straal mee wordt geregeld, alleen is deze uitgevoerd met een p... meer »

JEE-O pure basin wall - inbouw wastafelkraan

JEE-O pure basin wall heeft zoals de JEE-O pure de karakteristieke JEE-O ring, waar de temperatuur en de kracht van de straal mee wordt geregeld, alleen is deze uitgevoerd met een ... meer »

JEE-O pure bath - vrijstaande badvuller met losse handdouche

JEE-O pure bath heeft zoals de JEE-O pure de karakteristieke JEE-O ring, waar de temperatuur en de kracht van de straal mee wordt geregeld, alleen is deze uitgevoerd met een progre... meer »

JEE-O pure - vrijstaande RVS douche

JEE-O pure heeft wel de karakteristieke JEE-O ring, waar de temperatuur en de kracht van de straal mee wordt geregeld, maar een omhoogstaande kop zodat het water er zoals bij een h... meer »

JEE-O original bath - vrijstaande badvuller met losse handdouche

De JEE-O original bath is de badvuller uit de JEE-O original serie en net als alle douches zowel geborsteld als gepolijst te verkrijgen. Naast de JEE-O fatline douches zijn er n... meer »

JEE-O maya basin - vrijstaande opbouw wastafel

De JEE-O maya basin is een minimalistische vormgegeven opbouw waskom, perfect passend bij het JEE-O maya bath en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. Naast de JEE-O quartz... meer »

JEE-O maya - vrijstaand bad

De JEE-O maya is een organisch vormgegeven vrijstaand bad met ingebouwd overloopsysteem en is uitgevoerd in wit composiet met quartz. JEE-O maya is breed en robuust en heeft een ... meer »