pinterest
Exclusief naar het toilet met de Luxury Loo

Exclusief naar het toilet met de Luxury Loo

Bij de toiletten op een evenement denk je niet meteen aan een luxe ervaring, maar de smaakvol ingerichte toiletwagen Luxury Loo maakt je bezoek aan het toilet een exclusieve belevenis.

FotoExclusief naar het toilet met de Luxury Loo

Luxe toiletwagen

De Luxury Loo toiletwagen is de ultieme combinatie van functionaliteit en stijl op een evenement. Door het zwarte marmereffect en elementen in matgouden look ademt de ruimte design. Ieder detail van de Luxury Loo is zorgvuldig uitgedacht en rijkelijk vormgegeven. En dan bedoelen we ook echt álles: van de prachtig ontworpen toiletten tot de verfijnde zeepdispensers en prachtige waskommen. En niet te vergeten de touchless designkranen; functioneel en waterbesparend. Zo krijgen de bezoekers van deze toiletwagen een luxe beleving met ongeëvenaard comfort.

FotoExclusief naar het toilet met de Luxury Loo

Verrijk je evenement

De Luxury Loo toiletwagen is een samenwerking tussen Rentwereld en JEE-O en kan evenementen tot 200 personen voorzien van een luxe ervaring. Daarmee is deze geschikt voor bruiloften en bedrijfsfeesten, tot persoonlijke evenementen. Maar ook grotere evenementen zoals festivals of beurzen zijn met een paar Luxury Loo’s voorzien van stijlvol en perfect sanitair.  En dan nét even anders, passend bij de beleving en uitstraling van het event.

Over JEE-O

De producten van JEE-O staan bekend om het robuuste design in de sfeer van functionele luxe. Om de mooiste producten te ontwerpen werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. In de collectie vind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, de baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz.

Bron: Rentwereld en JEE-O

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen