pinterest
5x badkamertrends voor 2024

5x badkamertrends voor 2024

In 2024 zullen we weer een aantal opvallende badkamertrends voorbij zien komen, van de Art Deco stijl die weer terugkomt tot aan het gebruik van natuurmaterialen. Jee-O sluit met hun verschillende producten op al deze trends aan, waardoor jouw perfecte badkamer gemakkelijk werkelijkheid wordt! 

1.   De terugkomst van Art Deco

Met Art Deco geef je je badkamer een origineel uiterlijk en kun je jouw persoonlijke stijl laten schitteren. Deze stijl herken je aan het gebruik van diepe kleuren, geometrische vormen en allerlei soorten materialen. Met opvallende stukken uit de Bloom serie van Jee-O komt deze stijl helemaal tot zijn recht in jouw badkamer.

Foto5x badkamertrends voor 2024 

2.   Speelse minimalistische vormen

Dit jaar blijven organische, gestroomlijnde vormen een hit in de moderne badkamer. De Flow-serie biedt een luxe maar speelse look waarmee je een tijdloze en elegante sfeer in je badkamer brengt. Van een luxe afwerking van kranen tot praktische meubels.

 Foto5x badkamertrends voor 2024

3.   Vintage meets modern

Combineer een moderne look met vintage elementen om een unieke uitstraling aan je badkamer te geven. Kies voor de Pure serie met klassieke elementen en materialen, moderne vormen en verfijnde details. Met deze serie maak je van jouw badkamer iets bijzonders.

Foto5x badkamertrends voor 2024 

4.   Gun jezelf een spa-ervaring

Zorgeloos iedere dag genieten van een spa-ervaring? Dat kan! Met de Cone-serie maak je van je badkamer een heuse spa en geniet je iedere dag van je eigen zen moment. Het verfijnde design van deze serie brengt je gelijk rust en laad je weer helemaal op.

 Foto5x badkamertrends voor 2024

5.   Natuurlijke charme

Gebruik natuurlijke elementen in je badkamer om een rustige en luxe uitstraling te creëren waar je kunt aarden en relaxen. De Soho-serie geeft een aardse look aan je badkamer, met materialen zoals hout, (natuur)steen en beton. Plaats er wat planten die houden van een vochtige omgeving, zoals de Monstera, en voeg accessoires van linnen, riet en bamboe toe voor een echte natuurlijke uitstraling.

Foto5x badkamertrends voor 2024 

De vijf series van Jee-O bieden je genoeg opties om in 2024 jouw droombadkamer te realiseren, ongeacht jouw stijl. Benieuwd naar welke serie het beste bij jou past? Vraag dan hier jouw gratis brochure aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen