Aco Showerdrain - Meer van het merk Aco Showerdrain

Product in beeld 14 Nieuws 5 Dealers 2

ACO ShowerDrain X Warmte besparende douchegoot

De ACO ShowerDrain X is een douchegoot die warmte bespaart. De ACO ShowerDrain X haalt zo’n 50% van de energie uit het warme douchewater terug, waarmee een gemiddeld gezin ca... meer »

Aco ShowerDrain W

ACO’s ShowerDrain W is estetisch fraai doordat het water in de muur verdwijnt. Dit minimalistische ontwerp is voorzien van flenzen, voor de goede aansluiting met het tegelwer... meer »

Aco ShowerDrain E    

Met ACO’s ShowerDrain E doen we afstand van optische en werkelijke obstakels. Ook voor de nieuwe badkamerarchitectuur geldt: minder is meer! Een minimalistische vormgeving ve... meer »

Aco FlexDrain doucheputten

ACO’s FlexDrain is de flexibele oplossing voor bekende installatieproblemen met doucheputten. Het separaat geleverde PP puthuis met speciedeksel kan reeds in de ruwbouw of pr... meer »

Aco Walk-in Therm-rooster

ACO brengt u, met de ShowerDrain Walk-in, dicht bij het vakantiegevoel, met een rooster dat voor 75% uit hout bestaat. Alsof u buiten in de natuur staat te douchen! De Walk-in best... meer »

ACO drempelloze douchegoot

Aco heeft drempelloos bouwen tot in de perfectie uitgevoerd en dit tegelijkertijd op een wel heel inventieve manier vormgegeven. Met de ShowerDrain W verdwijnt het water in de muur... meer »

ACO douchevloer ShowerDrain Walk-in met afvoer

De ACO ShowerDrain Walk-in douchevloer bestaat uit een onderbak van hoogwaardig elektrolytisch gepolijst RVS. Hierin ligt een stijlvol composiet rooster met houtlook. Dit is een co... meer »

ACO ShowerDrain met Ledverlichting

Op zoek naar een douchegoot met LED verlichting voor de inloopdouche? Met LED-verlichting integreer je prachtige high-tech lichteffecten in je badkamer. Elke keer wanneer het water... meer »

ACO ShowerDrain Douchegoot selector

Strakke lijnen vormen de basis voor een minimalistische designbadkamer. De lijn die een ACO ShowerDrain douchegoot zet zorgt voor een stijlvol accent met keuze uit veel verschillen... meer »

ShowerDrain S-line

De ACO ShowerDrain S-line past als bijna onzichtbare douchegoot in elk badkamerinterieur en zorgt toch voor een goede afwatering. De ShowerDrain S-line combineert design met functi... meer »

Easy Flow doucheputten van Aco

Door de modulaire opbouw van de Easyflow doucheputten van Aco kun je een doucheput samenstellen afgestemd op de applicatie en het inbouwsysteem. Het Easyflow systeem kun je aanpass... meer »

ACO ShowerStep

ACO ShowerStep is een nieuw product in de ShowerDrain range.  De ACO ShowerStep is een tegelstrip die niveauverschillen in de tegelvloer van de inloopdouche overbrugt. De ACO ... meer »

ACO ShowerDrain Walk-in zonder afvoer

Wanneer u na het douchen de doucheruimte verlaat om u af te drogen, vormt zich een spoor van waterdruppels op de badkamer vloer. Dit levert onveilige situaties op, met het risico o... meer »

ACO ShowerDrain C met flens

Strakke lijnen vormen de basis voor een minimalistische designbadkamer. De lijn die een ACO ShowerDrain C douchegoot zet zorgt voor een stijlvol accent met keuze uit veel verschill... meer »