pinterest
Sanidrõme

Sanidrõme

De betere badkamer

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Toiletinspiratie: bij Sanidrõme valt een hoop te kiezen

Toiletinspiratie: bij Sanidrõme valt een hoop te kiezen

Uit onderzoek is gebleken dat we gemiddeld 50 minuten per week doorbrengen op het toilet. Dan is het wel zo fijn om plaats te kunnen nemen in een stijlvolle toiletruimte, die van alle gemakken is voorzien. In de showrooms van Sanidrõme is gelukkig veel te kiezen bij het inrichten van deze ruimte!

Toilet inrichten, welke stijl past bij jou?

Vaak wordt de toiletruimte in dezelfde stijl ingericht als de badkamer. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Belangrijk is dat het past bij je persoonlijke stijl. Houd je van een stoere industriële stijl? Kies dan voor zwarte accessoires van Geesa of zelfs een zwart toilet van Duravit. En wat dacht je van de slimme inbouw reserverolhouder (voor 6 toiletrollen) en inbouw toiletborstel van LoooX? Handig en ook nog eens ruimtebesparend!

Afbeelding

Wil je handen kunnen wassen, dan is een compact fonteintje daar ideaal voor. En met een bijpassende onderkast creëer je ook nog handige opbergruimte voor toiletspullen. De toiletmeubels van Primabad zijn dankzij hun compacte uitvoering en keuzemogelijkheden in kleur en stijl in vrijwel ieder toilet toepasbaar. Wil je jouw toiletruimte trendy maar nog steeds stijlvol én tijdloos inrichten? Ga dan voor een mini waskom op een massief eikenblad

Tegeltje aan de wand

Wie heeft de mooiste wc van heel het land? Tegels bepalen in grote mate de sfeer in jouw toiletruimte. Combineer tegels op de vloer en de wanden en speel hierbij met kleur, afmeting, materiaal, reliëf, decor en eventueel mozaïek. Bij Sanidrõme vind je altijd de nieuwste collecties. Bovendien is er in de collectie bedieningspanelen van Geberit altijd een bij de tegels passende bedieningsplaat. 

Afbeelding

Wat voor toilet kies je?

Er is meer te kiezen dan je waarschijnlijk denkt. Een toilet is namelijk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Kies je voor een staand toilet of wandcloset? En wat dacht je van een toilet zonder spoelrand, zoals bij de D-Neo toiletten van Duravit? Of ga voor de innovatieve TwistFlush wervelingsspoeling, zoals bij de Subway 3.0 toiletten van Villeroy & Boch. Nog meer luxe en comfort? Ga dan voor een Geberit AquaClean douchewc. Sanidrõme helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Afbeelding

Toilet renovatie met de vakmensen van Sanidrõme

Een toiletrenovatie door de vakmensen van Sanidrõme duurt gemiddeld 3 tot 5 werkdagen waarbij je, net zoals bij een badkamerrenovatie, volledig van A tot Z wordt ontzorgd. De vakbekwame monteurs beginnen met alles netjes af te plakken om de overlast van stof in de woning zo veel mogelijk te beperken blijft tijdens het slopen van het oude toilet. Bouwafval wordt netjes afgevoerd en vervolgens wordt het leidingwerk verzorgd. Wand- en vloertegels worden verwerkt door de tegelzetters, waarna het sanitair vakkundig wordt geïnstalleerd. Tot slot monteren de monteurs ook netjes de verlichting en accessoires. 

Wil je advies over je toiletruimte óf wil je de Geberit AquaClean douchewc zelf uittesten? Maak dan een afspraak. De adviseurs helpen je graag verder!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen