Duravit

Upgrade your everyday

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website

Een badkamer als een dag aan het strand

Geef je badkamer de sfeer van het zorgeloze gevoel van een korte vakantie aan zee. Wastafels en een ligbad met zachte contouren, een houten badmeubel met perfect geordende lades en zachte badlakens met de kleur van de duinen en de zee; dat zijn de ingrediënten voor een badkamer waarin je helemaal tot rust komt.


Soleil by Starck

In de zoektocht naar badkamer producten die passen bij deze droombadkamer, kwamen we uit bij de mooie badkamer serie Soleil by Starck. De subtiele lijnen van de wastafels en zachte uitstraling van de materialen zorgen voor een natuurlijke en kalme atmosfeer. Helder en tijdloos modern, waardoor het design van deze badkamerserie van Duravit past bij verschillende badkamerstijlen. 

Perfect voor dagelijks gebruik

De wastafels van de serie doen denken aan het silhouet van door de wind gevormde duinen. De zachte contouren en vloeiende overgangen zijn subtiel qua vorm en gemakkelijk schoon te maken. En er zijn drie afmetingen wastafels met bijpassend half-onderstel, meubelwastafels en onderbouwwastafels, zodat er altijd een perfecte combinatie is voor jouw wensen.


Zacht en geruisloos

Tot rust kom je ook in een stille omgeving. Ideaal is daarvoor het toilet van Soleil by Starck, waarvan de zitting een zacht sluitend mechanisme heeft en daardoor en geruisloos sluit. De wandtoiletten hebben de HygieneFlush spoeltechniek, die perfect schoonmaakt. In de binnenkant van het toilet is antibacteriële glazuur ingebrand, dat ervoor zorgt dat ca. 90 % van de ziekteverwekkers al na zes uur wordt vernietigd, en ca. 99,9 % na 24 uur.


Comfortabel badderen 

Philippe Starck heeft de ligbaden ook een zacht design gegeven. In de inbouwbaden zit een geïntegreerd deel voor het hoofd en er zijn verschillende eenzits- en een tweezits model in planningsvriendelijke afmetingen, die optioneel met Air System kunnen worden uitgerust. Om heerlijk in te bubbelen! Het vrijstaande, ovale bad met een lengte van 1600 mm is een highlight voor een ultieme droombadkamer! Voor meer inspiratie: bezoek de website van Duravit

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen