COMPLETE BADKAMER KOPEN IN Leeuwarden

Zoekt u een badkamer winkel in Leeuwarden? Voor een compleet nieuwe badkamer vindt u inspiratie en informatie bij de badkamerspecialist. In de showroom kunt u kiezen uit badkamermeubels in verschillende stijlen: van modern tot landelijk of klassiek. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden op het gebied van kranen, inloopdouches, baden en opbergmogelijkheden. Uw specifieke wensen kunnen door het ervaren team zelfs worden vertaald in een (3D) ontwerp. 

BADKAMER VERBOUWEN Leeuwarden

Bespreek bij het bezoek aan de sanitair specialist uw persoonlijke wensen en ontdek de mogelijkheden voor de verbouwing van uw badkamer. Denk daarbij aan de badkamerindeling, die het beste aansluit bij de samenstelling van uw huishouden. Stel voor uzelf vast wat uw voorkeur heeft om te ontspannen: een ruime douche of een bad. Hou ook rekening met de stijl van uw interieur, zodat de badkamer een eenheid is met de rest van de woning. De badkamerspecialist kan dan samen met u een badkamerontwerp op maat maken.  

UW Badkamer helpt u graag met het vinden van uw droombadkamer. Op deze site vindt u alle badkamerspecialisten in en om Leeuwarden

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen