pinterest
Designtegels uit BREDA

Designtegels

Welkom bij Designtegels. Wij ontwerpen en produceren eigentijdse wand- en vloertegels van over de hele wereld! Cementtegels, Marokkaanse Zelliges, Bejmat en Platta, Spaanse Azulejos en Manual tegel, Marmer mosaic, Marokkaanse Marocca's, keramische natuursteentegels en nog veel meer. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten, nieuwe materialen en nieuwe trens. Onze collectie is dan ook altijd eigentijds en vernieuwend en bestaat uit tegels die wij zelf mooi vinden! In onze showrooms in Breda en Utrecht hebben wij leuke sfeerkamertjes in elke stijl, geheel versierd met onze tegels. Zo kan je inspiratie opdoen terwijl je shopt. Ook helpen we je graag met je eigen vloerplan, berekenen we je oppervlak en vertellen we graag over onze verschillende producten. Tot snel in onze showroom in Breda of Utrecht!
Designtegels
Spinveld 66 A5
4815 HT BREDA

T: +31 (0)85-3001111
E: info@designtegels.nl
Logo Designtegels uit BREDA
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend 10:00 - 17:00
Woensdag: Geopend 10:00 - 17:00
Donderdag: Geopend 10:00 - 21:00
Vrijdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zaterdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Wij verkopen de volgende merken:

banner

Badkamer specialisten

Een goede voorbereiding is essentieel als je een nieuwe badkamer gaat kopen. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte badkamer die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je badkamer jarenlang meegaat.

Badkamer dealers

Dealers van badkamers bieden niet alleen een breed aanbod aan badkamers en badkamerproducten, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele badkamer, een moderne wastafelkraan, of een milieuvriendelijke inloopdouche, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, showroommodellen en zelfs demonstraties om je een duidelijk beeld te geven van wat elke badkamer te bieden heeft en welke aan jouw wensen voldoet. 

Badkamer ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte badkamer? Van moderne badkamers en inloopdouches tot vrijstaande badkuipen en buitenbaden, ontdek welke badkamerstijl bij jou past. Of je nu droomt van een klassieke badkamer, een strakke moderne badkamer, of een milieuvriendelijke oplossing, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Maar laat je eerst goed informeren! Naast inspirerende blogs en nieuwsartikelen kun je ook het Badkamermagazine bestellen voor frisse inspiratie en handige tips. Ontdek welke merken er zijn en welke aansluiten bij jouw smaak. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen