Waterdichte tablet TEC3716W met Bluetooth versterker

Waterdichte tablet TEC3716W met Bluetooth versterker
Waterdichte tablet TEC3716W met Bluetooth versterker

Het waterdichte  Tablet Entertainment Center van Aquasound is een compleet muzieksysteem voor de badkamer waarbij de 7” waterdichte Tablet het centrale punt vormt. 

Of je nu graag een boek leest in bad, op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen of in de badkamer wil genieten van muziek of zelfs video, het Tablet Entertainment Center biedt uitkomst. De Luxe (TEC3716W) en Pro (TEC5716W) systemen bestaan uit een waterdichte Tablet gecombineerd met een digitale Bluetooth versterker. De versterker bouwt u eenvoudig in voor in minimalistische uitstraling. De Tablet is IPX7 gecertificeerd, en dus waterdicht tot wel 1 meter diep. Als hij dus in het bad valt is dit geen enkel probleem. De 7″ Tablet ligt prettig in de hand maar is toch groot genoeg om lekker vanaf te kunnen lezen of films te kijken. Gecombineerd met prachtig geluid via de versterker wordt het relaxen in de badkamer naar een nog hoger plan getild.

Het Android 4.2 besturingssysteem is in staat met de meeste recente apps overweg te kunnen.Het vermogen van de digitale Bluetooth versterker die bij dit systeem wordt geleverd is met 35 of 50 Watt genoeg om een royale badkamer met geluid te vullen. Of u nu muziek speelt of een filmpje op zet, uw geluid wordt altijd mooi overgedragen voor een optimale mediabeleving.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Waterdichte tablet TEC3716W met Bluetooth versterker.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.