DuraSquare wastafel | Duravit

DuraSquare wastafel | Duravit
DuraSquare wastafel | Duravit
DuraSquare wastafel | Duravit
DuraSquare wastafel | Duravit

De DuraSquare wastafel van Duravit is gemaakt van en past perfect in een moderne badkamerarchitectuur met gemengde stijlen. Minimale vormgeving, hoogwaardige uitvoering: het design van de nieuwe, architecturale serie combineert de precieze randen van de rechthoekige buitenvorm met een organisch vloeiende binnencontour.

Uit het innovatieve materiaal DuraCeram® kunnen zo exacte randen met een dikte van vijf millimeter vervaadigd worden. Zo ontstaat een maximale bekkengrootte die bovendien nog bijzonder reinigingsvriendelijk is.

DuraSolid® bekoort bovendien door het warme aanvoelen en het matelegante voorkomen van de baden. Opvallend mannelijk of elegant vrouwelijk? Het samenspel van rechthoek en cirkel overbrugt de tegenspraak en vormt een harmonisch-duurzaam en modern geheel.

De DuraSquare-wastafel met metaalstructuur, handdoekhouder en bijpassende C.1-kraan heeft een industriele uitstraling. De metaalstructuur is beschikbaar in vijf breedtes, in chroom of zwart mat, als staande of wandhangende variant. De bijbehorende glazen leggers zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren.

Download de brochure voor meer informatie.
Meld je aan voor de nieuwsbrief