pinterest
Waterdichte LED TV van Aquasound

Waterdichte LED TV van Aquasound

De nieuwe waterdichte 27” LED TV voor de badkamer is een plaatje om naar te kijken. Deze LED TV van Aquasound is uiterst dun (slechts 47 mm) en kan daardoor eenvoudig  ingebouwd worden in de muur van een badkamer. Het slimme magnet-fix systeem zorgt voor een snelle montage. Maar de TV kan ook tegen de muur gemonteerd worden. Het LG LED-panel geeft haarscherp, contrastrijk beeld en heeft een verbluffend goede inkijkhoek van alle kanten. De badkamer wordt zo omgetoverd tot een ruimte waarbij het relaxen naar een nog hoger plan getild wordt. 

Waterdicht en veilig

Veiligheid heeft AquaSound hoog in het vaandel. Om de veiligheid te garanderen, wordt elke AquaSound TV waterdicht geseald (IPX5). Als extra veiligheid wordt het LED-scherm gevoed door laagspanning, waardoor de TV in zone 1 van de badkamer geplaatst mag worden. Ook de meegeleverde afstandsbediening heeft een spat waterdichte behuizing en kan daarmee met natte handen bedient worden.

Uniek design

De ontwerpers, in dienst bij het bedrijf, weten wel wat design is. De TV heeft een ultra strak uiterlijk met verfijnde ronde hoeken. Het lijnenspel van de aluminium rand geeft deze TV een unieke, minimalistische uitstraling.   

FotoWaterdichte LED TV van Aquasound

 

Energiezuinig LED scherm en IR-repeating systeem

AquaSound neemt alleen genoegen met het beste, van het beste. Daarom zijn de TV’s voorzien van LED schermen van LG. Dit merk staat garant voor hoge kwaliteit met een lange levensduur met een haarscherp beeld  Daarnaast zijn deze LED schermen ook nog eens energiezuinig. Een nieuwe, slimme, functie in de TV’s van het merk is het IR-repeating systeem. Andere (niet-waterdichte) apparaten die zijn aangesloten op de TV kunnen gewoon uit het zicht geplaatst worden. Het IR-repeating systeem zorgt ervoor dat een commando dat met de afstandsbediening gegeven wordt, toch bij het betreffende apparaat terecht komt. Het apparaat zal het commando netjes uitvoeren.  

Aquasound

AquaSound waterdichte mediaproducten, voor uren ontspanningsplezier

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen