Wastafels met optimale opbergruimte

Wastafels met optimale opbergruimte

De nieuwste wastafels van Duravit hebben handige geïntegreerde opbergvlakken. De mooie DuraSquare serie is uitgebreid met nieuwe wastafelmaten, een asymmetrische wastafel en een dubbele wastafel, die perfect kunnen worden gecombineerd met een onderbouwmeubel of een metalen onderstel voor een stoere industriële uitstraling. Door de keuze uit verschillende combinaties met goede opbergmogelijkheden, is er een oplossing voor elke badkamer.

Witte wastafel DuraSquare van Duravit met handig opbergvlak

De nieuwe asymmetrische wastafel kan naar keuze links of rechts een opbergvlak hebben, extra comfort en de perfecte plek voor het opbergen van kleine spulletjes. In een breedte van 800 mm is de wastafel zeer geschikt voor de gastenbadkamer. Voor kleinere ruimtes is er ook nog een wastafel met een breedte van 500 mm. De wastafels laten zich met onderbouwmeubels uit de XSquare serie of andere Duravit meubelprogramma’s combineren.

Stoer metalen onderstel

Witte wastafel DuraSquare met metalen onderstel van Duravit met handig opbergvlak

Een bijzondere eyecatcher is het metalen onderstel. Het onderstel zorgt voor een stoere finish van de DuraSquare wastafels en is in modern zwart of klassiek chroom verkrijgbaar, wandhangen of staand op de vloer. De geïntegreerde glasplaat in zeven dessins vergroot de opbergruimte.

Dubbele wastafel

Dubbele witte wastafel Durasquare van Duravit met extra opbergvlak

Een ideale oplossing voor het gescheiden maar gelijktijdig gebruik van de wasplaats, biedt de nieuwe dubbele wastafel met een breedte van 1200 mm. De verhoging in het midden is heel handig als extra opbergvlak voor spulletjes zoals tandenborstel, scheerkwast of scheermesje. Op een relatief kleine plek creëert de dubbele wastafel in combinatie met het onderbouw meubel veel opbergruimte. In 28 verschillende oppervlakken van hout tot lak laat het zich in iedere badkamer integreren. De praktische dubbele wastafel kan ook met een stijlvol metalen onderstel worden gecombineerd.

De exacte geometrie van de rechthoekige buitenvorm van DuraSquare loopt vloeiend over in de softe binnenkant. De wasbakken zijn gemaakt van het innovatieve DuraCeram®. Deze grondstof maakt het mogelijk om wasbakken met een hele dunne rand te fabriceren, die zeer onderhoudsvriendelijk en stabiel is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan

Brochure over Wastafels met optimale opbergruimte aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP