pinterest
Philippe Starck in de badkamer

Philippe Starck in de badkamer

Philippe Starck zorgt altijd voor een luxe uitstraling in de badkamer. Dat bewijst de nieuwste collectie Me by Starck, die speciaal voor Duravit is ontworpen. De stijlvolle badkamercollectie is weer een voorbeeld van pure esthetica, die op veel verschillende manieren kan worden toegepast. Zo kan je een droombadkamer helemaal naar jouw persoonlijke smaak inrichten! 

FotoPhilippe Starck in de badkamer

ME by Starck

Het middelpunt van je droombadkamer is de wastafel, waar je dagelijks veel gebruik van maakt. De keramische ME by Starck wastafels hebben een zijdezachte uitstraling en zijn verkrijgbaar met één of twee kraangaten. Ze vormen een schitterende combinatie met de nieuwe meubelserie L-Cube van Duravit en met de Duravit meubelseries XSquare, XViu, Ketho, Brioso en XBase. Het keramiek brengt een duidelijke handtekening van de Franse designer in de moderne badkamer. Ligbaden, douchebakken en accessoires, ook door Philippe Starck vormgegeven, maken het programma compleet. 

FotoPhilippe Starck in de badkamer

De meubels bieden veel opbergruimte en een individuele oplossing ook voor de kleinste ruimtes. Het ontwerp van de ME serie domineert de ruimte niet, maar biedt veel ruimte voor individualisering en vormgeving. 

FotoPhilippe Starck in de badkamer

Voor perfectie tot in het kleinste detail heeft Duravit het keramische glazuur qua uiterlijk en gevoel optimaal afgestemd op de meubeloppervlakken. Alle ME by Starck wastafels en het bijpassende toilet zijn nu verkrijgbaar in het nieuwe keramische oppervlak in wit zijdemat. De fluweelzachte afwerking zorgt voor ingetogen elegantie. 

FotoPhilippe Starck in de badkamer

Meer weten over de mooie badkamerproducten van Duravit? Download de online brochure of bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt

FotoPhilippe Starck in de badkamer

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen