pinterest
Nieuwste badkamertrends: creëer een 'safe space' voor ontspanning in je dagelijks leven

Nieuwste badkamertrends: creëer een 'safe space' voor ontspanning in je dagelijks leven

In deze turbulente tijden hebben we allemaal behoefte aan meer rust en comfort in huis. De badkamer speelt hier een bijzondere rol als intieme en ‘veilige ruimte’ voor 'me-time’; als je tenminste de juiste badkamer oplossingen hebt. In dit artikel laten we je zien hoe het bekende merk Duravit inspeelt op deze trends!

Trendkleur “chocoladebruin” voor veiligheid met stijl

“Chocoladebruin” is dit jaar super trendy. Niet alleen voor de keuken en de woonkamer, maar juist ook voor de badkamer. De warme kleur geeft deze ruimte een natuurlijke, aardse uitstraling voor een sfeer van geborgenheid. 

FotoNieuwste badkamertrends: creëer een 'safe space' voor ontspanning in je dagelijks leven

Met de complete badkamerserie Aurena maakt Duravit deze sfeer nóg stijlvoller met hoogwaardige materialen en fijne details. De elegante oppervlakken in (optioneel) gestructureerd hout van de badkamermeubels van Antonio Citterio brengen de 'organische' warmte van chocoladebruin over, de geïntegreerde planken en lades zorgen voor geordende opbergruimte. 

Ingetogen design voor relaxmomenten

Het fenomeen ‘Quiet Luxury’ zien we ook steeds meer terug in de badkamer. In een samenleving die steeds luider en extravaganter wordt, wordt binnen in ons eigen huis eenvoudige elegantie, subtiele duurzaamheid en traditioneel vakmanschap weer gewaardeerd. De trend Quiet Luxury onderstreept dit streven naar understatement. We zien ingetogen ontwerpen en hoogwaardige materialen die rust en harmonie uitstralen – en toch spelen met creatieve details.

FotoNieuwste badkamertrends: creëer een 'safe space' voor ontspanning in je dagelijks leven

Met de nieuwe editie van de Starck-ton neemt Duravit de wens voor subtiele luxe in de badkamer mee in 2024. Het nieuwe design van de jubileumeditie heeft door de innovatieve c-bonded-technologie een precieze, fijne elegantie. Met de uitgebreide keuze aan glanzende en matte keramiek en verschillende meubelafwerkingen zet dit meubel de kern van “Quiet Luxury” perfect neer. Lees meer over dit unieke badkamermeubel

Evenwichtige kleuren en vormen voor harmonieuze rust

Omdat we steeds meer tijd binnen onze eigen vier muren doorbrengen, wordt de badkamer meer een retraiteruimte, die met ongebruikelijke kleuren en vormen kan bijdragen aan een nieuwe, positieve levenshouding.

          Lees ook: In een mum van tijd jouw eigen feel-good badkamer

FotoNieuwste badkamertrends: creëer een 'safe space' voor ontspanning in je dagelijks leven

Met Sivida van Philippe Starck speelt Duravit in op deze trend. De fijn gevormde opzetwastafels, rond of vierkant, rusten op nauwkeurig gevormde consoles. Doordat beide elementen uit het identieke DuroCast®-materiaal zijn vervaardigd, lijkt de combinatie uit één stuk gegoten. Door moderne authenticiteit te combineren met functionele, lineaire vormen en een harmonieus kleurenpalet van wit, donkergrijs en lichtgroen, voldoet Sivida by Starck aan de behoefte aan meer individualiteit en welzijn.

Wil je meer weten over de stijlvolle badkamerseries van Duravit? Bezoek www.duravit.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen