pinterest
Gestructureerde opbergruimte voor de badkamer

Gestructureerde opbergruimte voor de badkamer

Voor een comfortabele badkamer heb je niet persé veel oppervlakte nodig, maar vooral creatieve ideeën en de juiste producten. Er zijn ontelbare mogelijkheden om extra opbergruimte in de badkamer te creëren om kleine en grote zaken die je iedere dag weer nodig hebt, een plekje te geven.

FotoGestructureerde opbergruimte voor de badkamer

Wastafelonderbouwkasten zijn klassiekers en in bijna iedere badkamer te vinden. In deze badkamermeubels kunnen alle badkamerbenodigdheden, die niet in het zicht hoeven te liggen, in een lade of op een schapje worden opgeborgen.

FotoGestructureerde opbergruimte voor de badkamer

Inrichtingssystemen in lades zorgen voor meer orde en zien er heel fraai uit. Zoals de afgebeelde lade-inrichtingen van de afgebeelde Duravit badkamermeubels. De laden openen door ze even aan te raken. Een duwtje en ze sluiten vanzelf. Binnenin ordent een handig inrichtingssysteem al je accessoires.

FotoGestructureerde opbergruimte voor de badkamer

De onderbouw en hoge kasten van Duravit met inrichtingssystemen in esdoorn of massief noten zorgen voor voldoende handige opbergruimte. Op de foto Vero Air van Duravit.

FotoGestructureerde opbergruimte voor de badkamer

Spiegelkasten

Spiegelkasten zijn absolute blikvangers en bovendien heel erg functioneel. Deze kasten bieden niet alleen grote spiegels maar ook een extra lichtbron en maken de ruimte optische groter en opener.

FotoGestructureerde opbergruimte voor de badkamer
Bovendien bieden ze plek aan alle belangrijke beauty hulpjes, zonder daarbij dominant in de ruimte aanwezig zijn. De afgebeelde spiegelkast L-Cube van Duravit, die ook in de wand ingebouwd kan worden, bestaat in vier verschillende breedtes.

Schappen aan de muur

Ook schappen aan de muur zijn opbergwonders. Ze werken niet alleen optisch vergrotend, maar ze benutten ook ruimte die anders niet wordt gebruikt.

FotoGestructureerde opbergruimte voor de badkamer
Vaak wordt de wand vergeten en niet gebruikt. Terwijl wandhangende schappen plaats kunnen bieden aan flessen, tubes of handdoeken en zo praktische opbergruimte bieden en de badkamer tegelijk ook decoratief verrijken.

FotoGestructureerde opbergruimte voor de badkamer
Wil je meer weten over oplossingen voor de badkamer?  Bezoek voor meer badkamerideeën, badkamermeubels en keramiek ook eens de website van Duravit.

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen