pinterest
Een groene start in de badkamer met Marcel’s Green Soap

Een groene start in de badkamer met Marcel’s Green Soap

De overgang naar een meer duurzame levensstijl begint met kleine veranderingen. En waar beter te beginnen dan in de badkamer, waar we elke dag opstarten en eindigen? Bijvoorbeeld door producten te gebruiken die het milieu minder belasten, en die ook nog eens goed voor je huid zijn. Marcel's Green Soap heeft een revolutie teweeggebracht met hun nieuwe, natuurlijke verzorgingslijn, een ware gamechanger voor zowel jou als de planeet.

Marcel's Green Soap staat bekend om zijn ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten, maar wist je dat ze ook een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten hebben? Van body bars tot shampoo en conditioner, Marcel combineert verzorging met duurzaamheid, alles is doordrenkt met natuurlijke ingrediënten en verpakt met de planeet in gedachten.

FotoEen groene start in de badkamer met Marcel’s Green Soap

Puur Natuur

Wat deze verzorgingsproducten zo bijzonder maakt, is de focus op natuurlijke ingrediënten. Weg met de agressieve stoffen die je vaak in reguliere verzorgingsproducten vindt! Marcel's Green Soap stopt alleen het beste van moeder natuur in hun flessen. De producten zijn 96% natuurlijk, 99% biologisch afbreekbaar, ook nog eens 100% veganistisch en komen in flessen van 100% gerecycled plastic, en waar mogelijk helemaal plasticvrij. Geen microplastics, kleurstoffen, PEG's of EDTA te bekennen. 

Of je nu de vloer schoonmaakt, je haar wast of de was doet, alle zeepresten die wegspoelen zijn minstens 97% biologisch afbreekbaar. En wist je dat hun wasmiddel zelfs palmolievrij is? Dit betekent dat je niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor de wereld om ons heen. En met de unieke geurcombinaties blijf je de hele dag fris ruiken!

         Lees ook: Tips voor een grote voorjaarsschoonmaak!

FotoEen groene start in de badkamer met Marcel’s Green Soap

Plasticvrij genieten in de badkamer

Even een snelle douche nemen wordt een waar spa-momentje met de plasticvrije body bar. Deze compacte, solide shower gel is doordrenkt met hernieuwbare ingrediënten die goed zijn voor je huid en het milieu. Verpakt in een eenvoudig kartonnen doosje, minimaliseren ze het transport van water en plastic afval. De body bars zijn niet alleen goed voor de aarde, maar ook voor jouw huid. Met een biologische afbreekbaarheid van minstens 97% en verrijkt met plantaardige glycerine, laat deze body bar je huid zijdezacht aanvoelen. En als klap op de vuurpijl gaat één body bar net zo lang mee als maar liefst drie flessen vloeibare shower gel. Dat is nog eens winst maken op alle fronten!

De producten zijn ook veilig voor je huisdieren. Ze bevatten namelijk enkel plantaardige ingrediënten, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen die op de vacht of pootjes van je huisdier terecht kunnen komen. Zo maak je hun leefomgeving net een beetje veiliger. Ook als je geen huisdieren hebt, is dit een geruststellende gedachte. Niemand wil agressieve chemicaliën in huis halen die schadelijk kunnen zijn voor mens of dier, toch?

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen