Duurzaam en groen in je badkamer

Wil jij duurzaam kunnen genieten van jouw badkamer? Wij hebben de ultieme duurzame badkamer van mijn bad in stijl voor je klaarstaan. Richt je badkamer bijvoorbeeld in met planten, zoals een aloë Vera plant of een varen voor een rustgevend spa-gevoel. Dat wordt genieten op een milieubewuste manier in stijl. 

Duurzame en groene badkamer. mijn bad in stijl #badkamer #duurzaam #hout #badkamermeubel #badkamerinspiratie #badkameridee 

Duurzaam badmeubel

Een badmeubel van gecertificeerd hout en een waterbesparende douche. Het maken en het realiseren van groene keuzes in je badkamer was nog nooit zo gemakkelijk. De duurzame badkamer van mijn bad in stijl is slim, stijlvol en natuurlijk comfortabel. 

Duurzame en groene badkamer. mijn bad in stijl #badkamer #duurzaam #badkamermeubel #hout #badkamerinspiratie #badkameridee
Combineer groen met een houten wasmeubel bijvoorbeeld voor een behaaglijke sfeer. Bekijk ook eens de stijlbadkamer voor meer houten badmeubel inspiratie.  

Groen

Duurzame en groene badkamer. mijn bad in stijl #badkamer #duurzaam #groen #badkamerinspiratie #badkameridee #inloopdouche #douche

De kleur groen zorgt voor een harmonieus gevoel en maakt van je badkamer een echte wellness. Je kan deze groene stijl extremer doorvoeren met tegels of speciaal badkamer behang in een groene stijl voor een wow-effect. Of kies iets simpelers, zoals een jungle douchegordijn.

Duurzame en groene badkamer. mijn bad in stijl #badkamer #duurzaam #groen #badkamerinspiratie #badkameridee 

Kies voor planten in de badkamer voor een rustgevend jungle effectEr zijn genoeg planten die het goed doen in deze ruimte. Naast de varen en de aloë vera is de lepelplant niet alleen heel geschikt voor de badkamer, deze werkt ook nog eens luchtzuiverend. Of wat dacht je van een orchidee om nog meer kleur aan je badkamer toe te voegen?

Duurzame en groene badkamer. mijn bad in stijl #badkamer #duurzaam #groen #badkamermeubel #badkamerinspiratie #badkameridee 
Wil je nog meer geïnspireerd worden? Vraag hier gratis het Moods inspiratiemagazine aan. Hierin vind je de laatste badkamertrends, prachtige foto’s en tips. Blader op je eigen gemak het magazine door vanuit je bank of stoel en stel jouw duurzame droombadkamer samen!

Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen bij de dichtstbijzijnde mijn bad in stijl showroom. Bekijk hier welke showroom het meest bij je in de buurt zit en neem contact op. 

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen