Vrijstaande baden. Welk bad past bij jou?

Vrijstaande baden. Welk bad past bij jou?

Met een vrijstaand bad geef je je badkamer een enorme upgrade. Van 'gewone' badkamer creëer je je eigen hotelsuite badkamer waarin je je heerlijk kan onderdompelen in luxe. Wat zijn de mogelijkheden? We zetten een paar mooie baden voor je op een rij. 

Baden met whirlpoolsysteem

Er is genoeg keuze in de prachtige collecties vrijstaande van Duravit. Alle modellen ligbaden kunnen zelfs worden uitgebreid met een whirlpoolsysteem. Hoe luxe is dat! De binnenkant van de baden is ruim en ergonomisch, helemaal ontworpen voor pure ontspanning en aangenaam comfort.

Vrijstaand bad Happy D.2 Plus c-shaped van Duravit #badkamer #bad #duravit

Happy D.2 Plus - Duravit

De ligbaden uit de Happy D.2 Plus collectie zijn een mooi voorbeeld van een ruime binnenkant met een compacte buitenafmeting. Dat geeft je grote flexibiliteit bij het inrichten van de badkamer. 

Vrijstaand bad Happy D.2 Plus c-shaped van Duravit #badkamer #bad #duravit

Het glanzende acryl van het Happy D.2 Plus bad is ook verkrijgbaar met een naadloze bekleding van supermat grafiet. Hoe mooi is dat!

Vrijstaand bad met frame Viu met XViu van Duravit #badkamer #bad #duravit

Viu met XViu - Duravit

Een van de hoogtepunten is het ligbad uit de XViu-serie. Het opvallende metalen frame met V-profiel, is er in matchampagne of matzwart en zorgt voor een mooi contrast met het hoogglanzende, witte acryl.

Vrijstaand bad Luv van Duravit #badkamer #bad #duravit

Luv - Duravit

Het ligbad uit de serie Luv is een echte bllikvanger door de softe belijning. De ronde vorm zorgt voor een luxe uitstraling. Het Luv bad is gemaakt van DuraSolid® wat staat voor duurzaamheid, hoge stabiliteit en slipvastheid.

Passend bij de baden heeft Duravit ook wastafels, badkamermeubels, kasten, spiegels, douchebakken en wc’s. Zo krijg je een harmonieus ingerichte badkamer.

Download de Duravit brochure voor meer informatie en inspiratie. Of bezoek de website van Duravit  en ontdek de actueelste highlights en designcollecties

Brochure over Vrijstaande baden. Welk bad past bij jou? aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP