Een groene oase in de badkamer

Maak een groene oase op een wel hele speciale plek! Planten in de badkamer zorgen voor een ontspannen sfeer: Je eigen home spa om je in terug te trekken. De badkamer wordt zo jouw plek waar gezelligheid en maximaal comfort elkaar ontmoeten.

Verbeterd binnenklimaat

Duravit planten in je badkamer

Het staat niet alleen gezellig en huiselijk, maar planten verhogen ook je welzijn. Een muur van planten achter het toilet of hier en daar een plant in een pot verbeteren het binnenklimaat. Maar let op, want niet elke plant is geschikt voor de badkamer. De hoge luchtvochtigheid samen met hogere temperaturen en weinig daglicht zijn eigenschappen waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van de juiste plant.

Meubels gecombineerd met planten

Duravit planten in je badkamer

Met een raam in de badkamer heb je meer keuze wat planten betreft. Aloë vera doet het goed op een lichtere plek. Dit is tevens zo'n plant meteen een tropisch tintje geeft aan de ruimte en het welzijn goed doet. Duravit heeft diverse meubels in de collectie die geweldig samengaan met het groen van planten. Denk aan hoogglans oppervlakken zoals ME by Starck of White Tulip of badkamermeubels met elementen van echt hout zoals Cape Cod. Samen met de planten zorgt dit voor de sfeer van een natuurlijke plek.

Meer weten? Download hier het inspirerende badkamer magazine en informatieve brochures van Duravit. 

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen