pinterest
Perfect doordachte badkamer met flair voor interieurdesign

Perfect doordachte badkamer met flair voor interieurdesign

Van een nieuwe badkamer verwacht je dat deze elke dag je perfecte metgezel is. Een stijlvolle complete badkamer met functionele oplossingen en het liefst de luxe sfeer van een hotel. Een moderne maar tijdloze ruimte waar je jaren optimaal van kan genieten en die langer meegaat dan de badkamertrends van nu.

Dat was duidelijk ook wat Duravit op het oog had bij het ontwerpen van de nieuwe complete badkamerserie D-Neo. Designer Bertrand Lejoly maakte de serie voor elke levensstijl en met buitengewone flair voor interieurdesign. Perfect doordacht voor alle facetten van het leven.

FotoPerfect doordachte badkamer met flair voor interieurdesign

Badkamermeubels met open schappen

De veelzijdigheid van deze nieuwe serie van Duravit wordt duidelijk door de verscheidenheid van wastafels, meubels en inbouwwastafels tot fonteintjes en opzetwaskommen. De meubels met bijpassende wastafels zijn echt een blikvanger met open schappen. Met breedtes van 410 tot 1400 mm en talrijke vormgevingsmogelijkheden heeft D-Neo voor elke badkamer en iedere stijl het juiste meubel.

FotoPerfect doordachte badkamer met flair voor interieurdesign

Optimale verlichting

De bijpassende ronde spiegels uit de serie Licht + Spiegel zorgen voor een aangename verlichting door indirect licht. Als rechthoekige variant zijn de spiegels en spiegelkasten aan de bovenzijde voorzien van een LED-randlichtveld en zorgen zo voor een optimale verlichting van je nieuwe badkamer.

FotoPerfect doordachte badkamer met flair voor interieurdesign

Home spa

In de D-Neo serie vind je naast de meubels, spiegels, wastafels en waterbesparende toiletten ook inbouwbaden van sanitair acryl met schuin aflopende rug verkrijgbaar in vijf maten. De inbouwbaden zijn ook verkrijgbaar als whirl-uitvoering voor een bijzondere feel-good ervaring. Zes platte water-air jets op de zijwand zorgen voor een rustgevend massage-effect. Voor je eigen home spa!

FotoPerfect doordachte badkamer met flair voor interieurdesign

Vrijstaand ligbad voor kleine badkamers

Prachtig ook is het vrijstaande ligbad van DuraSolid® met een fluweelzachte look en feel, waarvan de vorm is gebaseerd op de ovale opzetwaskom. Met een lengte van slechts 1600 mm zet hij ook perfect de toon voor kleine badkamers. Een hoogtepunt in dit prijssegment.

FotoPerfect doordachte badkamer met flair voor interieurdesign 

Energiezuinige kranen

Voor het eerst zijn er ook wastafelmengkranen met FreshStart-functie verkrijgbaar. In eerste instantie stroomt alleen koud water in de middelste stand. Pas als de gebruiker de hendel bewust naar links beweegt, wordt heet water toegevoegd. Het energie-intensieve gebruik van warm water is daarom alleen beperkt tot wanneer het nodig is.

FotoPerfect doordachte badkamer met flair voor interieurdesign

4 Makkelijke stappen naar je droombadkamer

Combineer, arrangeer en organiseer naar hartelust jouw eigen badkamer. Ontdek een heleboel mogelijkheden om je badkamer te ontwerpen en duik virtueel onder in je droombadkamer. Je kan je eigen individuele plannen opslaan, ze delen met anderen of ze onmiddellijk afdrukken om samen met de professional van jouw keuze je dromen te verwezenlijken. Ga naar de badkamerplanner van Duravit
 

De compete badkamerserie D-Neo is verkrijgbaar voor een aantrekkelijke instapprijs. 

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen