Puur badkamerdesign van Duravit

Om rust te krijgen in de badkamer, is overzicht nodig. Dat krijg je door heldere kleuren te gebruiken, badmeubels die op elkaar zijn afgestemd en ruimte voor accessoires. Duravit begrijpt dat. De stijl van D-Neo Minimal is tijdloos en kan perfect worden gecombineerd met neutrale, natuurlijke kleuren. Geometrische vormen zorgen voor een opgeruimde uitstraling.

Opvallend geordend

Duravit D-Neo minimal

De subtiele kleuren in een geordend geheel maken van de natte ruimte een oase van rust. De badkamerserie D-Neo van ontwerper Bertrand Lejoly voor Duravit biedt passende designelementen voor de complete badkamer. Een overzichtelijke, heldere woonsfeer is onmisbaar wanneer minimalisme de essentie is. Met vier glazen planken creëert de halfhoge kast ook nog eens veel ruimte in een kleine ruimte.

Complete minimalistische badkamer

Duravit D-Neo minimalisme

Een opvallend meubel in de D-Neo serie is de asymmetrische wastafel in 800 mm. Het biedt veel opbergruimte met de open planken en een lade. Uiteraard is het vrijstaande D-Neo bad de blikvanger. Het fluweelzachte gevoel van het door Duravit ontwikkelde DuraSolid® maken het 1600 mm lange en 750 mm brede bad enorm aantrekkelijk om dagelijks in tot rust te komen. De minimalistische kranen zijn opvallend, maar minimalistisch.

Duravit D-Neo minimal wastafel

Wil je meer informatie over de nieuwste badkamerproducten van Duravit?  Bekijk hier het nieuwste Duravit magazine met de verschillende mooie series en hun producten. Of bezoek de websiet voor meer informatie en verkooppunten www.duravit.nl

Duravit

Upgrade your everyday

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen