pinterest
Puur badkamerdesign van Duravit

Puur badkamerdesign van Duravit

Om rust te krijgen in de badkamer, is overzicht nodig. Dat krijg je door heldere kleuren te gebruiken, badmeubels die op elkaar zijn afgestemd en ruimte voor accessoires. Duravit begrijpt dat. De stijl van D-Neo Minimal is tijdloos en kan perfect worden gecombineerd met neutrale, natuurlijke kleuren. Geometrische vormen zorgen voor een opgeruimde uitstraling.

Opvallend geordend

FotoPuur badkamerdesign van Duravit

De subtiele kleuren in een geordend geheel maken van de natte ruimte een oase van rust. De badkamerserie D-Neo van ontwerper Bertrand Lejoly voor Duravit biedt passende designelementen voor de complete badkamer. Een overzichtelijke, heldere woonsfeer is onmisbaar wanneer minimalisme de essentie is. Met vier glazen planken creëert de halfhoge kast ook nog eens veel ruimte in een kleine ruimte.

Complete minimalistische badkamer

FotoPuur badkamerdesign van Duravit

Een opvallend meubel in de D-Neo serie is de asymmetrische wastafel in 800 mm. Het biedt veel opbergruimte met de open planken en een lade. Uiteraard is het vrijstaande D-Neo bad de blikvanger. Het fluweelzachte gevoel van het door Duravit ontwikkelde DuraSolid® maken het 1600 mm lange en 750 mm brede bad enorm aantrekkelijk om dagelijks in tot rust te komen. De minimalistische kranen zijn opvallend, maar minimalistisch.

FotoPuur badkamerdesign van Duravit

Wil je meer informatie over de nieuwste badkamerproducten van Duravit?  Bekijk hier de nieuwste Duravit magazines met de verschillende mooie series en hun producten. Of bezoek de website voor meer informatie en verkooppunten www.duravit.nl

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen