pinterest
De industriële badkamer

De industriële badkamer

Ben jij gek op de industriële woonstijl? Deze kan je heel mooi toepassen in je badkamer. In dit artikel laten we je zien hoe je een industriële badkamer samenstelt.

Zwarte en donkergrijze elementen

Een industriële badkamer kenmerkt zich vooral door zwarte of donkergrijze details. Denk daarbij aan zwarte kranen, glazen douchedeuren met subtiele zwarte elementen en betonlook wanden. Maar ook tegels en badkamermeubelen in deze kleuren dragen bij aan een het gevoel voor een industriële badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een grotere donkere tegel op de vloer, een badmeubel met industriële details. Wil je helemaal voor iets unieks gaan? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een volledige stijlbadkamer van mijn bad in stijl

FotoDe industriële badkamer

Stijlbadkamer mijn bad in stijl

De industriële stijlbadkamer is bij mijn bad in stijl heel zorgvuldig samengesteld, waarbij gekozen is voor de ultieme mix tussen trends en stijl. Een industriële uitstraling met zwarte accenten, die de elementen in de hele ruimte benadrukken. De kleuren van de tegels zijn helemaal van deze tijd. Gekozen is voor een ton sur ton pallet van taupe en het luxueuze pearl. De tegels voegen een warme sfeer toe aan de industriële, zwarte accenten.

De heldere glazen douchedeur is ook weer op industriële gedachten geïnspireerd door de toevoeging van subtiele zwarte elementen. Ook hier zijn er stijlvolle zwarte inbouw kranen met de hand- en hoofddouche. Naast de stijlelementen speelt comfort in deze stijlbadkamer ook een grote rol.

FotoDe industriële badkamer

Het badmeubel in prachtig houtdesign “Tabacco” heeft een warme houtkleur in combinatie met industriële stalen mogelijkheden naar wens, een elegante, zwarte opzetkom en een prachtige spiegel met verlichting. De ingebouwde hendelkranen zijn industrieel zwart - Ontwerpster Marije Develing van Maison Belle heeft deze stijlbadkamer persoonlijk geselecteerd en gestileerd.

Wil je meer weten over deze stijl en andere badkamerstijlen? Bij mijn bad in stijl zijn ze gespecialiseerd in het inrichten van badkamers. Daarnaast wordt er niet alleen gedacht aan de stijl zelf, ook de huidige trends mogen natuurlijk niet ontbreken in je spiksplinternieuwe badkamer. Vraag hier alvast het gratis moods badkamermagazine aan en ontdek hier meer badkamerstijlen

Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen bij de dichtstbijzijnde mijn bad in stijl showroom. Bekijk hier welke showroom het meest bij je in de buurt zit en neem contact op.


FotoDe industriële badkamer


PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen