Droombadkamers voor een grotere ruimte

Wanneer je badkamer een royale ruimte is, heb je onbeperkte mogelijkheden. Maar hoe maak je in een grote ruimte van de verschillende badkamerzones een eenheid? Met behulp van badkamerspecialist Duravit zetten we een aantal badkamerideeën voor je op een rij. Echte droombadkamers!

Droombadkamer. Duravit badkamer Cape Cod #badkamer #droombadkamer #badkamerinspiratie #inrichting #duravit

Duravit Cape Cod vrijstaand bad en wastafel

Badkamer inrichten

Ruimtelijkheid in de badkamer opent vele architecturale oplossingen. Badmeubels en badkamer objecten hoeven niet persé aan de muur te worden bevestigd, maar kunnen ook vrij in de badkamer worden geplaatst. Zonder elkaar in de weg te lopen kunnen wastafel, douche en bad tegelijk worden gebruikt. Als het toilet ruimtelijk gescheiden is in de badkamer, zijn privacy en intimiteit optimaal gewaarborgd.

Droombadkamer. Duravit badkamer Durasquare #droombadkamer #badkamerinspiratie #inrichting #duravit

Duravit Durasquare wastafel met XSquare badmeubel

In een grote badkamer is de luxe van twee wasbakken mogelijk in combinatie met een badkamermeubel met extra veel opbergruimte. Lichteffecten zorgen voor sfeer en accenten, terwijl de basisverlichting wordt gebruikt voor oriëntatie in de badkamer. De ruime meubels van de XSquare-serie van Duravit zijn er in 28 verschillende oppervlakken, van hout tot verf. (foto)

Droombadkamer. Duravit badkamer Happy D2 plus #droombadkamer #badkamerinspiratie #inrichting #duravit

Duravit Happy D2 Plus

Bij de wastafel is opbergruimte nodig: Happy D2 Plus combineert solitaire consoles en opzetwasbakken met een smalle, karakteristiek afgeplatte rand. Om een goed afgestemd interieurontwerp te maken, zullen de gebruikte producten bij elkaar moeten passen. Door het Happy D. bad, toilet en cirkelvormige spiegels met dezelfde ronde vormen ontstaat er eenheid in de badkamer. Zo krijg je perfect op elkaar afgestemde wasplaatsen. Origineel in deze design badkamer zijn de kleuren: tweekleurig contrasterend, wit glanzend van binnen en van buiten antraciet mat.

Droombadkamer. Duravit badkamer Tempano #droombadkamer #badkamerinspiratie #inrichting #duravit

Duravit Tempano douchevloer

Lichteffecten zorgen voor sfeer en accenten, terwijl de basisverlichting wordt gebruikt voor oriëntatie in de badkamer. Een inloopdouche met glazen douchewanden en een strakke douchevloer op vloerhoogte in XXL-afmetingen opent het algemene beeld en biedt ruimte.

Droombadkamer. Duravit badkamer Vero Air #droombadkamer #badkamerinspiratie #inrichting #duravit

Duravit Vero Air ligbad

Voor een grote badkamer is een vrijstaand ligbad een echte blikvanger. Of het nu voor het raam, voor de muur of in het midden van de badkamer staat: een vrijstaand bad geeft altijd het luxe gevoel van een badkamer in een chique hotel.

Wil je meer badkamerinspiratie en informatie over de badkamers in dit artikel? Download de brochures van Duravit of bezoek een verkooppunt in de omgeving.

Duravit

Upgrade your everyday

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen