Badkamerhygiëne onder de loep

Badkamerhygiëne onder de loep

Hygiëne in de badkamer en op het toilet zijn heel belangrijk deze tijd. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om te zorgen voor meer hygiëne. We geven je tips om nu en in de toekomst te zorgen voor een schone en hygiënische badkamer.

Contactloze bediening

Tips voor hygiene in de badkamer. Duravit spiegel contactloze bediening #duravit #spiegel #badkamermeubel #wastafel


Duravit spiegel met geïntegreerde sensor

Een slimme spiegel met een geïntegreerde sensor zorgt voor een contactloze bediening van de functies. Zo heeft Duravit verschillende mooie spiegels met extra opties zoals een dimmer, aanpasbare lichtkleur, spiegelverwarming of sfeerverlichting.

Hygienisch toilet

Hygiënisch toilet met douchetoilet Duravit #duravit #toilet

Duravit toilet

Niets is zo grondig, zo hygiënisch, zo natuurlijk en verfrissend als wassen met water. Daarom wordt het douchetoilet steeds populairder. Veel zachter een aangenamer dan toiletpapier, zorgt water ook voor frisheid. Het douchetoilet zorgt bij de gebruikers voor een gevoel van zuiverheid en verfrissing. 

Zonder aan te raken

Duravit toilet Sensowash Starck F Plus afstandsbediening #toilet #duravit

Duravit SensoWash® Starck f

De slimme douchetoiletten van Duravit en Philippe Starck zijn er in twee versies: SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. Comfortabel te bedienen via afstandsbediening of individueel te configureren via een innovatieve app, met een minimalistisch design voor maximaal douchetoilet-comfort. Voor de SensoWash® Starck f Plus versie, kan het deksel zo ingesteld worden, dat het automatisch opengaat als de gebruiker nadert en weer sluit als deze weggaat. De gebruiker hoeft het deksel of de afstandsbediening niet aan te raken.

Bacteriën weg

Duravit heeft meer innovaties om de hygiëne op het toilet te vergroten. HygieneGlaze 2.0 is een afwerking van de toiletten. HygieneGlaze wordt in het keramiek gebakken en is aanwezig van de binnenkant tot de rand van het toilet of urinoir. Na slechts zes uur zijn 90% van alle bacteriën gedood. Na 24 uur zijn 99.999% van de bacteriën gedood. De Duravit Rimless® technologie voor toiletten resulteert in een dynamische, krachtige waterstroom die het volledige binnenoppervlak spoelt, zelfs met kleine hoeveelheden water. De makkelijk bereikbare randzone is dan ook bijzonder eenvoudig te reinigen.

Handsfree de kraan bedienen

Duravit badkamer Twelve Senses Retreat Encinitas, Zuid California #Duravit

Duravit badkamer - Twelve Senses Retreat Encinitas, Zuid California

Je ziet ook steeds vaker kranen met een infrarood sensor in de badkamer. Deze kraan gaat lopen wanneer je je hand voor de sensor houdt en dat maakt de kraan contactloos en dus zeer hygiënisch. Bovendien geeft hij precies de hoeveelheid water die je nodig hebt en niets meer, dus ook nog eens een waterbesparende oplossing. Een alternatief is een kraan met een hendel, die zet je met je elleboog zo open.

Handige tips

Inloopdouche met glazen douchewand #Duravit

En heb je een douchegordijn? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om deze te vervangen door een glazen douchewand, dat is duurzamer en hygiënischer. Ook zeepdispensers zijn natuurlijke hygiënischer dan een stukje handzeep. 

Duravit badkamer - bad en wastafel en meubel

Badkamermeubel LUV ontworpen door Cecile Manz voor Duravit

Duravit biedt een uitgebreid aanbod aan producten en mogelijkheden om de badkamerhygiëne te optimaliseren voor een nieuw, comfortabel gevoel van gezonde frisheid. Wil je meer weten over de producten van Duravit? Download hier de badkamerbrochures met informatie en inspiratie

Brochure over Badkamerhygiëne onder de loep aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP