pinterest
Badkamerhygiëne onder de loep

Badkamerhygiëne onder de loep

Hygiëne in de badkamer en op het toilet zijn heel belangrijk deze tijd. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om te zorgen voor meer hygiëne. We geven je tips om nu en in de toekomst te zorgen voor een schone en hygiënische badkamer.

Contactloze bediening

FotoBadkamerhygiëne onder de loep


Duravit spiegel met geïntegreerde sensor

Een slimme spiegel met een geïntegreerde sensor zorgt voor een contactloze bediening van de functies. Zo heeft Duravit verschillende mooie spiegels met extra opties zoals een dimmer, aanpasbare lichtkleur, spiegelverwarming of sfeerverlichting.

Hygienisch toilet

FotoBadkamerhygiëne onder de loep

Duravit toilet

Niets is zo grondig, zo hygiënisch, zo natuurlijk en verfrissend als wassen met water. Daarom wordt het douchetoilet steeds populairder. Veel zachter een aangenamer dan toiletpapier, zorgt water ook voor frisheid. Het douchetoilet zorgt bij de gebruikers voor een gevoel van zuiverheid en verfrissing. 

Zonder aan te raken

FotoBadkamerhygiëne onder de loep

Duravit SensoWash® Starck f

De slimme douchetoiletten van Duravit en Philippe Starck zijn er in twee versies: SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. Comfortabel te bedienen via afstandsbediening of individueel te configureren via een innovatieve app, met een minimalistisch design voor maximaal douchetoilet-comfort. Voor de SensoWash® Starck f Plus versie, kan het deksel zo ingesteld worden, dat het automatisch opengaat als de gebruiker nadert en weer sluit als deze weggaat. De gebruiker hoeft het deksel of de afstandsbediening niet aan te raken.

Bacteriën weg

Duravit heeft meer innovaties om de hygiëne op het toilet te vergroten. HygieneGlaze 2.0 is een afwerking van de toiletten. HygieneGlaze wordt in het keramiek gebakken en is aanwezig van de binnenkant tot de rand van het toilet of urinoir. Na slechts zes uur zijn 90% van alle bacteriën gedood. Na 24 uur zijn 99.999% van de bacteriën gedood. De Duravit Rimless® technologie voor toiletten resulteert in een dynamische, krachtige waterstroom die het volledige binnenoppervlak spoelt, zelfs met kleine hoeveelheden water. De makkelijk bereikbare randzone is dan ook bijzonder eenvoudig te reinigen.

Handsfree de kraan bedienen

FotoBadkamerhygiëne onder de loep

Duravit badkamer - Twelve Senses Retreat Encinitas, Zuid California

Je ziet ook steeds vaker kranen met een infrarood sensor in de badkamer. Deze kraan gaat lopen wanneer je je hand voor de sensor houdt en dat maakt de kraan contactloos en dus zeer hygiënisch. Bovendien geeft hij precies de hoeveelheid water die je nodig hebt en niets meer, dus ook nog eens een waterbesparende oplossing. Een alternatief is een kraan met een hendel, die zet je met je elleboog zo open.

Handige tips

FotoBadkamerhygiëne onder de loep

En heb je een douchegordijn? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om deze te vervangen door een glazen douchewand, dat is duurzamer en hygiënischer. Ook zeepdispensers zijn natuurlijke hygiënischer dan een stukje handzeep. 

FotoBadkamerhygiëne onder de loep

Badkamermeubel LUV ontworpen door Cecile Manz voor Duravit

Duravit biedt een uitgebreid aanbod aan producten en mogelijkheden om de badkamerhygiëne te optimaliseren voor een nieuw, comfortabel gevoel van gezonde frisheid. Wil je meer weten over de producten van Duravit? Download hier de badkamerbrochures met informatie en inspiratie

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen