Badkamer gadget: waterdichte tablet van Aquasound

Badkamer gadget: waterdichte tablet van Aquasound

Ben je op zoek naar een waterdichte tablet voor in de badkamer om heerlijk in bad films te kijken of digitaal de krant te lezen? Hou jij ook zo van het luisteren naar je favoriete muziek tijdens het douchen? De redactie spotte voor jou een nieuw en trendy gadget voor de badkamer: de waterdichte tablet van AquaSound.

Waterdichte tablet met Sound Box

Het Tablet Entertainment Center (IPX7) bestaat uit een waterdichte 7” Tablet met Sound-Box, waardoor je in de badkamer uren kan luisteren naar je favoriete muziek,  kan surfen op internet of kan kijken naar een goede film. Zo is “Spotify” of “Uitzending Gemist” ineens wél veilig binnen handbereik tussen de badkamermuren. Via Bluetooth wordt eenvoudig en snel een koppeling gemaakt met de waterbestendige Sound-Box. Beide apparaten beschikken over voldoende accu-capaciteit om een dag intensief gebruikt te worden, ook op het strand of bij het zwembad. En bij thuiskomst staat dit Entertainment Center zo weer terug op zijn vertrouwde plek in de badkamer.

Waterdichte tablet voor de badkamer van Aquasound

De Tablet is voorzien van het Android (4.2) besturingssysteem, heeft een witte behuizing met een chroom rand. De Sound-Box heeft een mooie uitstraling en geeft voldoende power om een badkamer volledig van geluid te voorzien. Zo tover je de badkamer om in een heuse entertainment- en wellnessruimte voor uren ontspanningsplezier. Direct te gebruiken in elke badkamer en zonder gedoe!

Meer informatie? Vraag hier gratis brochures aan.

Brochure over Badkamer gadget: waterdichte tablet van Aquasound aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP