Novellini - Meer van het merk Novellini

Product in beeld 40 Nieuws 2 Dealers 33

Novellini Inloopdouches Kuadra H In Art

De inloopdouche Kuadra H in Art van Novellini is er echt één met een eigen karakter en persoonlijkheid. Met In Art kan men een douchewand personaliseren met een eigen foto of een... meer »

Novellini Inloopdouches Kuadra H

De minimalistische Kuadra H inloopdouche van Novellini biedt talloze mogelijkheden tot personalisering. De glazen wand van de  solide inloopdouche krijgt z’n stabiliteit... meer »

Novellini badkamermeubel Slot

Novellini heeft een geheel nieuwe collectie! Bij de specialist in douchewanden kun je nu ook terecht voor badkamermeubels De badkamermeubels passen in elke badkamer, in welke st... meer »

Novellini wasmachinekast Space

Als je de wasmachine niet gebruikt is het maar een sta in de weg en zeker geen mooi gezicht. Erger jij je hier ook zo aan? Novellini heeft hiervoor dé oplossing: moderne kast... meer »

Novellini douchepaneel Vanity

Welzijn en functionaliteit in je badkamer met douchepaneel Vanity. Het fraaie paneel heeft de functionaliteit van een douche, hydromassage en een handig planchet gecombineerd in é... meer »

Novellini douchebak Novosolid

Douchebakken Novosolid: de nieuwe generatie douchebakken van natuursteen Met Novosolid, de nieuwe generatie duurzame douchebakken van natuursteen, speelt Novellini maximaal in o... meer »

Novellini douchebak New Victory

Douchebak New Victory van Novellini is een kwartronde douchebak. Dat betekent dat deze douchebak twee rechte zijden en aan de voorkant een ronde zijde heeft. Deze vormgeving zorgt ... meer »

Novellini badwanden Aurora

Met de badwand Aurora heeft Novellini Italiaans design en gebruiksgemak gecombineerd. De term Aurora wordt vaak gebruikt om te refereren aan het poollicht met haar diverse verschij... meer »

Novellini douchewanden Louvre

De Louvre douchewanden van Novellini zijn een aanwinst voor elke badkamer. Het profiel van de Louvre is uitgevoerd in chroom, dat in combinatie met een grijze glasafwerking zorgt v... meer »

Novellini ligbad Divina

Novellini heeft een ruime keuze aan ligbaden, elke met een eigen stijl. Ontworpen door Massimo Farinatti is Divina met haar rechthoekige vorm en minimalistische stijl een waar fash... meer »

Novellini ligbaden

Dat het nemen van een bad een positieve invloed kan hebben op de gezondheid, is al eeuwenlang bekend. Gebruikte men vroeger nog een tobbe waar iemand net inpaste, hoe anders is dat... meer »

Novellini stoomcabine Nexis

De Nexis stoomcabines van Novellini worden gekenmerkt door een strak en tijdloos design. Deze stoomcabines zijn onderdeel van de Elysium collectie, een serie producten die tot stan... meer »

Novellini stoomcabine Glax 3

De stoomcabines uit de serie Glax 3 zijn niet alleen een toonbeeld van Italiaans design, maar bieden daarnaast maximaal comfort en gebruiksgemak. Novellini legt met Glax 3 de lat h... meer »

Novellini douchecabine Verdi

De douchecabines Verdi zijn comfortabel en functioneel. Met de keuze uit de diverse glazen achterwanden biedt Novellini u de mogelijkheid om de Verdi zo te stylen dat deze perfect ... meer »

Novellini ligbad Calos

De uitgesproken rechte lijnen zijn kenmerkend voor het Calos ligbad van Novellini. Het strakke design is in alle elementen doorgevoerd, van de hoofdsteun tot de platte kraan op de ... meer »

Novellini accessoires

Novellini biedt naast een ruim assortiment ligbaden, douchewanden, douchecabines, stoomcabines, douchebakken en douchewanden ook een ruime collectie accessoires. Hiermee zet u de p... meer »

Novellini douchewanden Lunes

De veelzijdige douchewanden uit de Lunes serie van Novellini bieden een praktische oplossing in zeer uiteenlopende situaties. De ruime keuze aan schijf- en draaideuren, glassoorten... meer »

New Holiday stoomcabine

Niet meer het huis uit hoeven om naar de sauna te gaan, maar op elk gewenst moment van de dag genieten van een ontspannen nek- of rugmassage, van een regen- of watervaldouche en va... meer »

Novellini douchebakken Olympic Plus

Olympic Plus is een douchebak die zich kan meten met de absolute top. Deze serie douchebakken van Novellini biedt een ruime keuze op het gebied van maatvoering en kleur. Olympic Pl... meer »

Novellini douchebakken Custom

Custom douchebakken van Novellini zijn zeer veelzijdig en breed toepasbaar. Schuine wanden, extra hoeken, ingebouwd of op de vloer geplaatst, het is geen enkel probleem. Custom, de... meer »

Novellini douchebakken

De keuze voor een douchebak is voor veel mensen voornamelijk gebaseerd op praktische overwegingen. Dat praktisch ook mooi kan zijn, bewijst Novellini met haar uitgebreide collectie... meer »

Novellini Sense ligbaden

De ligbaden uit de serie Sense van Novellini doen hun naam eer aan, deze ligbaden prikkelen al uw zintuigen. Met een moderne vormgeving is Sense een lust voor het oog. De mogelijkh... meer »

Sole radiatoren

Als er wordt gekeken naar het verwarmen van de badkamer, dan wordt in de meeste gevallen een 'traditionele' designradiator overwogen. U kent ze vast wel, de bekende paneelradiatore... meer »

Novellini douchewanden Rose

Douchewanden uit de serie Rose bieden het beste van twee werelden, modern design met aandacht voor details en toch een eenvoudige reiniging. Deze klassieke schoonheid met 6 mm dik ... meer »

Novellini In Art print op douchewanden

Met de In Art mogelijkheden stelt Novellini u in staat om uw badkamer een persoonlijk tintje mee te geven. Wilt u uw douchedeur voorzien van een mooie sfeerprint? Van een klassieke... meer »

Novellini Showerpipe Flag

De strakke minimalistische uitvoering van showerpipe Flag springt direct in het oog. Flag is dé ideale oplossing indien u uw badkamer wilt voorzien van een design regendouche, zon... meer »

Novellini douchewanden Zephyros

De douchewanden uit de serie Zephyros van Novellini zijn praktisch en veelzijdig. Deze douchewanden hebben talloze mogelijkheden en deurtypen, zodat er altijd een model is dat aan ... meer »

Novellini douchepanelen Soul

Soul douchepanelen van Novellini zijn onderdeel van de Elysium serie, een serie producten die tot stand is gekomen in samenwerking met een aantal vooraanstaande internationale desi... meer »

Novellini douchepanelen Cascata

Cascata douchepanelen van Novellini veranderen uw standaard douche in een handomdraai in een complete wellness-omgeving. Met de keuze tussen een regen- of watervaldouche die wordt ... meer »

Novellini Revolution - vervang eenvoudig uw bad door een douche

Wilt u in uw badkamer graag het ligbad vervangen door een douche? En met zo min mogelijk puin, kosten en tijd? Het was nog nooit zo eenvoudig. Novellini biedt met Revolution een re... meer »

Novellini badwanden Gala

De badwanden uit de serie Gala van Novellini zorgen ervoor dat u prettig kunt douchen in bad, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over mogelijk spatwater in uw badkamer. Gala b... meer »

Novellini instapbad Iris

Met Iris geeft Novellini haar visitekaartje af op het gebied van Italiaans design en gebruiksgemak. Wat Iris uniek maakt is dat dit een ligbad is, voorzien van een deur met mechani... meer »

Novellini douchewanden Kuadra

De Kuadra douchewanden van Novellini hebben karakteristieke chromen profielen die direct in het oog springen. Het indrukwekkende lineaire design is doorgevoerd tot in de kleinste d... meer »

Novellini Young 2.0 douchewanden

De Young 2.0 douchewand is misschien wel de meest veelzijdige oplossing van Novellini. Alle kennis die Novellini in de loop der jaren heeft opgedaan komt samen in dit ontwerp, waar... meer »

Novellini stoomcabines EON

De Eon stoomcabines van Novellini tillen wellness naar een hoger niveau. Deze stoomcabines zijn ontworpen door de Italiaanse designer Marco Pellici. Ze zijn voorzien van vele techn... meer »

Novellini badwanden - douchecabine & bad in één

Een beperkte ruimte in de badkamer is vaak de aanleiding voor de keuze tussen een douche of een ligbad. De badwanden van Novellini maken deze keuze overbodig. Deze badwanden bieden... meer »

Novellini douchepanelen

De douchepanelen van Novellini zijn de ideale oplossing om een douche op eenvoudige wijze te transformeren in een complete wellness omgeving. Met een paar eenvoudige ingrepen is he... meer »

Novellini D-SIGN douchedeuren op maat

Dat design niet per definitie onbetaalbaar is bewijst Novellini met haar D-SIGN deuren. Deze douchedeuren zijn luxe deuren die zeer geschikt zijn voor nis-inbouw. Binnen de maximal... meer »

Novellini douchewanden

De ideale badkamerinrichting is zeer persoonlijk en onder andere afhankelijk van de gezinssamenstelling en de beschikbare ruimte. Novellini heeft voor elke situatie de perfecte opl... meer »

Novellini douchewanden Giada

De glazen douchewanden uit de serie Giada van Novellini zijn in veel verschillende situaties toe te passen. Kenmerkend voor Novellini is de ruime keuze aan glassoorten, profielen e... meer »