Geberit - Meer van het merk Geberit

Product in beeld 37 Nieuws 33 Dealers 105

Geberit elektronische kranen

De elektronische kranen van Geberit kunnen vanaf nu slank en elegant zijn én tegelijkertijd ook heel robuust en sterk. Daarnaast kunnen ze snel en zonder problemen aan zowel... meer »

Geberit douchevloer Setaplano

Een inloopdouche met de nieuwe Geberit douchevloer Setaplano transformeert de eens zo eenvoudige douche tot het middelpunt van een wellness-badkamer. De douchevloer is gemaakt... meer »

Geberit AquaClean Tuma douchewc

Met de Geberit AquaClean Tuma verschijnt er een comfortabele douchewc op de markt. De AquaClean Tuma ontwikkeld door designer Christoph Behling vergroot de esthetische uitstraling ... meer »

Geberit urinoirscheidingswanden

De Geberit urinoirscheidingswanden completeren de wc-uitrusting bij semi-openbare en openbare toepassingen. De urinoirscheidingswanden passen perfect bij de Geberit urinoirs. Dit z... meer »

Geberit Sigma60 bedieningsplaat toilet

De vlakke toilet bedieningsplaat Sigma60 van Geberit heeft een nieuw frame, waardoor de installatie vanaf heden makkelijker is geworden. De in 2011 geïntroduceerde strakke bed... meer »

Geberit Sigma30 toilet bedieningsplaat

De nieuwe Sigma30 bedieningsplaat is een nieuw lid van de Sigma familie en heeft een duidelijk rechthoekig design. De Sigma30 is verkrijgbaar in twee varianten, te weten een 2-toet... meer »

Geberit Monolith wc-module

Het Geberit Monolith wc element is een sanitairmodule met geïntegreerd reservoir en verfijnde extra functies. Het moderne wc-reservoir wordt voor de muur geplaatst ter vervang... meer »

Geberit Monolith Plus

Geberit Monolith Plus is een sanitairmodule voor de wc met geïntegreerd reservoir en verfijnde extra comfortfuncties waaronder: ComfortLight, geurzuivering en soft-touch bedie... meer »

Geberit urinoir Selva en Preda

De twee nieuwe urinoirs Preda en Selva van Geberit zijn randloos – dat betekent minder schoonmaakwerk en verbeterde hygiëne - en kennen een uiterste flexibiliteit kennen... meer »

Geberit compacte vloerput met haarzeef

De kleine design doucheput van Geberit is een functioneel en subtiel element in de betegelde douchevloer. De stijlvol vormgegeven vloerput heeft een afmeting van slechts 8 x 8 cm. ... meer »

Geberit Aquaclean Mera douchewc

De AquaClean Mera is de eerste douchewc met de gepatenteerde WhirlSpray douche technologie: een pulserende douchestraal, aangevuld met dynamische beluchting, die voor een bijzonder... meer »

Geberit CleanLine douchegoot

Geberit CleanLine douchevloergoten hebben een strak en tijdloos design en zijn dankzij slimme innovaties eenvoudig te reinigen. In tegenstelling tot vele conventionele douchegoten ... meer »

Geberit ronde spoelknop Type 01 en 10

Toiletbediening Type 01 en Type 10 van Geberit hebben bediening op afstand, waardoor het toiletcomfort wordt verhoogd en er nieuwe designmogelijkheden mogelijk zijn. De nieuwe rond... meer »

Geberit Domotica toilet met douchewc en afstandsbediening

Dit domotica toilet met Aquaclean douchewc van Geberit reinigt, met één druk op de afstandsbediening, automatisch de billen met lichaamswarm water. De waterdruk, de t... meer »

Geberit spoelknop met afstandsbediening Type 70

De Geberit afstandsbediening Type 70 spoelt je toilet op afstand door. Binnen 2 meter van het inbouwreservoir kan de afstandsbediening op elke positie geïnstalleerd worden. El... meer »

Geberit bedieningsplaat toilet Sigma 70

De Sigma 70 is een bedieningsplaat zonder knoppen of toetsen voor het spoelmechanisme van de toilet. Met een lichte druk op de glazen of RVS plaat wordt het spoelmechanisme in werk... meer »

Flexibel inbouwreservoir Omega - Geberit

Het Omega inbouwreservoir van Geberit is maximaal flexibel voor elke inbouwsituatie. Het inbouwreservoir kent 3 hoogtes en kan bovendien van boven of vanaf de voorkant bediend... meer »

Geberit wandafvoer voor inloopdouches

De vernieuwde wandafvoer van Geberit geeft de inloopdouche een schoon en strak uiterlijk door het douchewater in de wand weg te laten lopen. Hierdoor kan de douchevloer als é... meer »

Geberit Duofresh geurzuiveringssysteem

Geberit DuoFresh is een innovatief en onzichtbaar toiletsysteem om de vieze luchtjes op het toilet af te voeren en de lucht te reinigen.  De Geberit DuoFresh is achter de muur... meer »

Geberit wastafelsifons

De verborgen wastafelsifon van Geberit zit in de wand verstopt achter een kleine afdekplaat, die in drie uitvoeringen verkrijgbaar is, te weten: wit, glansverchroomd en rvs. Door d... meer »

Geberit RVS designrooster doucheput

De rvs designroosters zijn er in 6 verschillende stijlen en ook los verkrijgbaar, wat heel handig is als je de bestaande doucheput wilt upgraden. Naast esthetiek speelt het budget ... meer »

Geberit bedieningsplaat Sigma10

De Geberit bedieningsplaat Sigma10: vernieuwd design mét spoel/stop bedieningWater besparen zonder moeiteDe metamorfose van de Geberit Sigma10 biedt ook meer functionaliteit... meer »

Geberit Aquaclean Sela douchewc

Geberit AquaClean Sela reinigt het onderlichaam met een lichaamswarme, tedere en luchtige douchestraal, welke geïntegreerd is in het toilet. Met de ranke afstandsbediening of ... meer »

Geberit bad-vulcombinatie sifon

Met deze combinatie sifon stroomt het warme water niet via een kraan het bad in, maar door de overloop waar gewoonlijk het overtollige water door wegstroomd. Natuurlijk blijft deze... meer »

Geberit Monolith toilet wit glas

Geberit Monolith toilet wit glas. De randen zijn mooi gepolijst en het frame is geborsteld met aluminium.... meer »

Geberit Monolith toilet zwart glas

Geberit Monolith toilet zwart glas. De randen zijn gepolijst, het frame is geborsteld met aluminium.... meer »

Geberit Monolith wastafel element

Het Monolith wastafel element van Geberit combineert alle functies en alle sanitaire wastafeltechnieken in één enkele unit. De wastafel-module is een multifunctioneel... meer »

Geberit touch-free bedieningsplaat Sigma80

De Geberit Sigma80 touch-free bedieningsplaat is ontworpen om aan de meest veeleisende behoeften te voldoen ten aanzien van design, hygiëne en bedieningsgemak. De nieuwe glaze... meer »

Geberit AquaClean voorzetplaat

Geberit AquaClean voorzetplaat: voor maximale flexibiliteit bij douche-wc. Elegante en eenvoudige oplossing voor zichtbare aansluitleidingen De Geberit AquaClean voorzetplaat is ... meer »

Geberit AquaClean; de toilet waarmee u met water wordt gereinigd

Schone billen met Geberit AquaClean Vochtig toiletpapier is al bijna niet meer weg te denken uit de meeste Nederlandse huishoudens. Een stap verder, maar nog frisser en comfortabe... meer »

Geberit AquaClean en Monolith de designoplossing

Geberit AquaClean en Monolith: samen dé designoplossing voor snel comfort Design, comfort en gemak ontmoeten elkaar ook bij toiletrenovatie Een bestaande bad- of toiletrui... meer »

Geberit Toiletblokhouder geïntegreerd

Onhygiënische toiletblokhouder aan spoelrand verleden tijd De geïntegreerde Geberit toiletblokhouder biedt onzichtbare hygiëne bij inbouwreservoirs. Toiletblokhoud... meer »

Geberit Sigma60 verzonken bedieningsplaat

Noviteit: verzonken toilet bedieningsplaat van Geberit De Geberit Sigma60 ligt gelijk met de wand en zorgt voor perfect toiletdesign De bedieningsplaat voor het doorspoelen van h... meer »

Geberit Sigma50 bedieningsplaat

Ontwerp je persoonlijke bedieningsplaat voor het toilet De Geberit Sigma50 biedt individuele ontwerpmogelijkheden De sanitaire ruimte wordt - net als andere ruimtes in huis - ste... meer »

Geberit Monolith

Geberit Monolith biedt consument modern alternatief voor zichtbare wc stortbak. De Geberit Monolith is een nieuw en modern wc-reservoir - ook wel stortbak genoemd - dat vó&... meer »

Geberit wandafvoer

Inloopdouche esthetisch met Geberit wandafvoer Douchewater stroomt eenvoudig weg in de wand met de Geberit wandafvoer. De innovatieve wandafvoer vervangt bij inloopdouches de vaak... meer »

Geberit DuoFresh

Geberit DuoFresh voor frisse lucht rondom het toilet Onaangename toiletgeuren in de toiletruimte of badkamer zijn vervelend. Geberit, Europees leider op het gebied van sanitair te... meer »