Duravit

Upgrade your everyday

Binnenkijken: luxe hotel badkamer in Villa Copenhagen

De Denen worden beschouwd als de gelukkigste mensen ter wereld. En dat zou voor sommigen zelfs kunnen toenemen, want de Nordic Choice hotelgroep heeft met Villa Copenhagen in de hoofdstad een buitengewoon hotel geopend. Met de zorgvuldige herinrichting van het historische gebouw van het voormalige postkantoor in het centrum van Kopenhagen is een unieke combinatie van verleden, heden en toekomst ontstaan. Gasten kunnen een eigentijds hotel verwachten met een voortreffelijk interieur. Met de claim het beste hotel ter wereld te worden, heeft het hotelmanagement zichzelf een belangrijk doel gesteld, dat bovenal verantwoord en duurzaam handelen omvat. 

Badkamers in Scandinavische sfeer

De 390 kamers en suites zijn, net als het interieur, individueel en heel verschillend ontworpen. Harmonieuze kleur- en materiaalcombinaties, de geselecteerde meubels en talloze liefdevolle details zorgen voor een inspirerende sfeer. De hotelbadkamers met Scandinavische sfeer zijn om ultiem van te genieten. Een vrijstaand bad, ontworpen door de Deense designer Cecilie Manz voor Duravit, mag hier niet ontbreken. Zwarte kranen en stijlvolle designtegels maken het plaatje af. 

Luxe hotel badkamer met Scandinavisch karakter in villa Copenhagen #badkamer #hotel #marmer #bad #copenhagen #duravit

Inbouwwastafels uit de Foster-serie van Duravit passen perfect in de op maat gemaakte consoles. Een inspirerend plaatje in een stijlvolle ambiance.

Luxe hotel badkamer met Scandinavisch karakter in villa Copenhagen #badkamer #hotel #marmer #douche #copenhagen #duravit

Luxe hotel badkamer met Scandinavisch karakter in villa Copenhagen #badkamer #hotel #marmer #bad #copenhagen #duravit

De beleving voor de gast gaan nog veel verder: wat dacht je van het spectaculaire dakterras met het buitenzwembad van 25 meter! 

Dakterras met zwembad. Hotel Villa Copenhagen #dakterras #zwembad #hotel #copenhagen

Wil jij ook een badkamer met de luxe uitstraling van een hotelsuite? Vraag vrijblijvend de brochure aan van Duravit en bekijk hier alvast de mogelijkheden

Slaapkamer hotel. Inspiratie Villa Copenhagen #kopenhagen #copenhagen #hotel #slaapkamer

BROCHURE AANVRAGEN

Duravit inspiratiemagazine -
Duravit inspiratiemagazine
Duravit inspiratiemagazine -
Duravit inspiratiemagazine

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen