pinterest
Viega wc-bedieningsplaten Visign for More 105

Viega wc-bedieningsplaten Visign for More 105

Met de nieuwe serie wc-bedieningsplaten Visign for More 105 pakt Viega actuele designtrends voor het ontwerp van badkamers op. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals glas en aluminium, bieden de bedieningsplaten bovendien een langdurige kwaliteit en uitstekende hygiënische voorwaarden. Zowel bij de handmatige als contactloze bediening maakt Viega wederom gebruik van de bewezen bedieningskabeltechniek.

Bij de Visign for More 105 sensitive wordt deze gecombineerd met de bekende elektronische, contactloze spoeling. Deze kan naar keuze met netspanning of  -bijvoorbeeld handig bij renovatie- met een batterij worden bediend. Kenmerkend voor de contactloos bediende Visign for More 105 sensitive zijn twee horizontaal ingefreesde gleuven. Door de hand langs één van de gleuven te bewegen, start de elektronische bediening de volledige of deelspoeling.

Bij de Visign for More 105 met handmatige spoeling volstaat een lichte druk op de het drukvlak van de bedieningsplaat. Naar keuze wordt vervolgens volledig of waterbesparend gespoeld.

Visign for More 105 is in de glasuitvoering in wit/verkeerswit of in persol/zwart leverbaar. De aluminiumvarianten zijn leverbaar in verchroomde of edelmat met praktische anti-vingerafdruk uitvoeringen.

Foto 1: Viega wc-bedieningsplaten Visign for More 105
Foto 2: Viega wc-bedieningsplaten Visign for More 105 sensitive

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen