pinterest
Bedieningsplaten Viega Visign for Style 20 mat zwart

Bedieningsplaten Viega Visign for Style 20 mat zwart

De WC-bedieningsplaat Visign for Style 20 is er nu ook in matzwart. Daarmee sluit deze designklassieker naadloos aan op de matzwarte designtrend in de badkamer. De rechthoekige vorm van de bedieningsplaat wordt mooi onderbroken door ronde bedieningsknoppen. De gewenste spoel hoeveelheid (2 - 4 liter of 3½ - 7½ liter) is herkenbaar aan de grootte van de bedieningsknoppen. De bolle en holle uitvoering van de twee bedieningsknoppen geven de plaat een extra dimensie. De bedieningsplaat is met een hoogte van 8 mm flinterdun.

Om de bedieningsplaat tegelvlak te installeren, wordt een speciaal inbouwframe geleverd, dat eenvoudig is aan te passen aan uiteenlopende tegeldikten. Visign for Style 20 kan worden gecombineerd met alle Viega Prevista inbouwreservoirs en kan daarbij zowel aan de voor- als bovenzijde worden gemonteerd. 

Het Visign-bedieningsplatenprogramma van Viega omvat de lijnen Visign for More en Visign for Style. Beide zijn bekroond met internationale designprijzen. Contactloze bediening, actuele sanitairkleuren, rvs-uitvoeringen en montagesets voor tegelvlakke inbouw, maken het Visign-programma compleet. De bedieningsplaten zijn leverbaar in verschillende materialen en materiaalcombinaties voor wc en urinoir.

Download hieronder de digitale informatie-brochure of bezoek een showroom in de buurt

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen