pinterest
Zo verwarm je de badkamer elektrisch

Zo verwarm je de badkamer elektrisch

Zou je de badkamer graag volledig elektrische willen verwarmen? Dat kan heel goed, want elektrische verwarming is een volkomen veilige manier van verwarmen. Daarbij is er geen enkel ander verwarmingssysteem dat zoveel warmtecomfort biedt in de badkamer!

Met elektrische verwarming heb je in de badkamer altijd een comfortabele warme vloer en een behaaglijke stralingswarmte wanneer je uit de douche stapt. Nog een belangrijk voordeel: de badkamer is supersnel warm door de klokthermostaat, waardoor je alleen hoeft te verwarmen op de momenten dat je gebruik maakt van de badkamer. Je kan zo van al deze luxe genieten zonder je druk te maken over het energieverbruik.

Elektrische vloerverwarming in de badkamer

In de badkamer wil je het natuurlijk lekker warm hebben. De meest comfortabele warmte is zonder meer stralings- of infraroodwarmte: niets voelt zo heerlijk aan je blote voeten als een warme tegelvloer met vloerverwarming. Je hebt hierbij de keus tussen vloerverwarming met waterleidingen of elektrische vloerverwarming. Omdat je meestal maar korte tijd in de badkamer bent, is elektrische vloerverwarming ideaal. Elektrische verwarming warmt veel en veel sneller op, zodat je maar kort hoeft te verwarmen. Een aparte klokthermostaat in de badkamer regelt het voor je: het is er al heerlijk opgewarmd als je ’s morgens de badkamer binnenkomt.

Elektrische spiegelverwarming in de badkamer

FotoZo verwarm je de badkamer elektrisch

Vind je het ook altijd zo hinderlijk als na het douchen de spiegel helemaal beslaat, en deze na het schoonvegen steeds opnieuw beslaat? Een bijzondere toepassing van elektrische verwarming in de badkamer biedt hiervoor een eenvoudige oplossing: elektrische spiegelverwarming. Een speciaal daarvoor ontwikkeld verwarmingselement kan gemakkelijk aan de achterzijde van de spiegel worden geplakt. De elektrische spiegelverwarming zorgt ervoor dat de spiegel verwarmd wordt en daardoor niet meer beslaat door de warme, vochtige lucht in de badkamer.

Elektrische bijverwarming in de badkamer

Wordt de badkamer nu onvoldoende verwarmd of vind je de tegelvloer te koud? Wil je een nieuwe vloer leggen of de badkamer helemaal renoveren? Het Speedheat 1mm dunne vloerverwarmingssysteem kan als bijverwarming overal toegepast worden, ook in een bestaande badkamer onder de nieuw te leggen vloer. Natuurlijk kan het ook als hoofdverwarming, zo bespaar je de kosten en de ruimte van een radiator. En dat zonder hak- en breekwerk, dus ook in historische (monumenten) panden. Zelfs met isolatielaag is een opbouwhoogte van 5 mm meestal voldoende. Ook kan een infraroodpaneel of wandverwarming de oplossing bieden als bijverwarming. 

Wil je meer weten over de elektrische verwarming in de badkamer? Neem dan contact op met een Speedheat warmte-adviseur in jouw omgeving. Hij kan je adviseren en geeft je de oplossing die is afgestemd op jouw wensen. Je kan natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen bij Speedheat Nederland.

Lees ook: Vloer- en wandverwarming voor de badkamer

Informatie aanvragen bij Speedheat

Download de brochure

Download de brochure

Informatie aanvragen bij Speedheat

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen