Wastafel op maat: bepaal zelf materiaal, kleur & formaat

Tegenwoordig wordt de wastafel steeds vaker op maat gemaakt. Wanneer je zelf de kleur, het materiaal en het formaat kan kiezen, biedt dat oneindig veel mogelijkheden. Een wastafel met wastafelblad volgens de laatste trend of juist een tijdloos model. Bij Dekker Zevenhuizen is de op maat gemaakte wastafel altijd 100% naar jouw specifieke wens en past perfect bij je nieuwe badkamer.

Voorbeelden van wastafels op maat

Dekker wastafel op maat . Kies materiaal, kleur en afmeting zelf. Hier met Frameworks #dekker #dekkerzevenhuizen #wastafel #badkamer #badkamerinspiratie

Een maatwerkwastafel sluit volledig aan bij de sfeer van de badkamer. Er is keus uit verschillende materialen, zoals steen, (compact)laminaat en Corian®. Elk materiaal heeft weer zijn eigen kleurenpalet, met een keuze uit wel 100 verschillende kleuren. Daarnaast zijn er verschillende ontwerpen mogelijk. We geven je een aantal mooie voorbeelden.

Wastafelmodellen Inclinata en Spiovente zijn gemaakt van 'steen'

De Inclinata en de Spiovente wastafels gemaakt van ‘steen' zijn strak, tijdloos en op maat. Deze twee modellen kunnen onder andere uitgevoerd worden in Evora® Ceramics (keramiek) en Evora® Quartz (composietsteen) en je mag zelf de maat bepalen. De wasbak is geïntegreerd en vormt één geheel met de wastafel. En die vinden wij mooi!

Het verschil tussen de twee modellen zit in een klein detail. De onzichtbare "afvoerput" is op twee verschillende manieren afgewerkt.

Wastafel op maat van Dekker Zevenhuizen. Inclinata #composietsteen #badkamer #wastafel #maatwerk #dekkerzevenhuizen
Bij deze strakke wastafel Inclinata van composietsteen is de afvoer op een stijlvolle manier afgewerkt met een afdekplaat.

Wastafel op maat van Dekker Zevenhuizen. Spiovente keramiek #zwart #badkamer #wastafel #maatwerk #dekkerzevenhuizen
Bij de hierboven afgebeelde Spiovente wastafel is de afvoer helemaal afgedekt. Het water stroomt weg door een smalle opening rondom de afdekplaat. Prachtig in keramiek met zwarte kraan.

Keuze voor keramiek of composietsteen

Een wastafel van ‘steen’ biedt veel voordelen. Zo zijn er veel rustige maar ook expressieve natuurlijke kleuren die een bijzondere sfeer aan de badkamer geven. Evora Ceramics (keramiek) is net als Evora Quartz (composietsteen) niet poreus en makkelijk in het onderhoud.

Wastafel op maat van Dekker Zevenhuizen. Spiovente keramiek #zwart #badkamer #wastafel #maatwerk #dekkerzevenhuizen
Composietsteen is er in 32 kleuren. Een machinaal vervaardigde steensoort met een natuurlijke uitstraling. Compact, stootvast (bij normaal gebruik), hygiënisch en niet poreus. Keramiek is er in 31 kleuren. Een hard materiaal van kleipoeder met bindmiddel en pigmenten dat een onvergelijkbare uitstraling heeft. Zeer vlek- en krasbestendig. Keramiek is harder en krasbestendiger dan composietsteen, maar is daardoor wel iets gevoeliger voor stootschade.

Wastafel op maat van Dekker Zevenhuizen. Inclinata #composietsteen #badkamer #wastafel #maatwerk #dekkerzevenhuizen
Wastafel Inclinata

Kunststof

Het ontwerp van de kunststof Lavello wasbak brengt een hele andere stijl in de badkamer. De Lavello kan je 'zwevend' ophangen of op een badkamermeubel plaatsen. Deze wasbak is verkrijgbaar in twee verschillende kunststof materialen: Topcore (in 24 kleuren) en Fenix (in 10 kleuren) Doordat het materiaal een massieve kern heeft, is het stootvast. De toplaag heeft een mooie afwerking met een voelbare structuur of juist een ultrazacht mat oppervlak. Onder het blad worden een of meerdere wasbakken gemonteerd.

Dekker zwevende wastafel Lavello. Topcore
Bij Lavello wordt een blad gecombineerd met een kunststof onderbouwwastafel van Topcore. Hier zie je een prachtige houtlook!

Opbouwkom met wastafelblad op maat

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een wastafelblad op maat met een mooie opbouwkom.

Wastafel op maat van Dekker Zevenhuizen. Decortop wastafelblad met Sanlife kom #decortop #wastafelblad #badkamer #wastafel #maatwerk #dekkerzevenhuizen

Een DecorTop® wastafel heeft door zijn unieke kleuren en structuren een uiterst levendige uitstraling. De voelbare diepe, grove structuur maakt dat het blad er robuust uitziet. Het oogt zelfs zó natuurgetrouw dat het nauwelijks van hout of steen te onderscheiden is. Dit prachtige materiaal is verkrijgbaar in verschillende exclusieve kleuren. Op de foto zie je een Decortop wastafelblad met Sanlife kom. Meer weten over Decortop wastafelbladen? Kijk dan op de website van Dekker Zevenhuizen

Dekker wastafel op maat. Opbouwkom van keramiek met wastafelblad op maat #badkamer #dekkerzevenhuizen #opbouwkom #maatwerk
Het wastafelblad kan in elk gewenst formaat gemaakt worden. Ook andere materialen zoals Evora® Ceramics (keramiek) en Evora® Quartz (composietsteen) zijn heel geschikt voor een wastafelblad. En ook deze materialen hebben een uitgebreid kleurenpalet. Op de foto zie je een keramiek blad met een mooie Qisani opbouwkom, dit kan ook met een wasbak (rond of vierkant). Met een wastafelkraan op de kom of uit de wand maak je je wastafel compleet.

Wastafel op maat van Dekker Zevenhuizen. Lavello met topcore wastafelblad #badkamer #wastafel #maatwerk #dekkerzevenhuizen

Met of zonder badmeubel

Heb je de kleur en ontwerp van de wastafel bepaald, dan kan je de wastafel naar wens nog combineren met een bijpassend Lanesto badmeubel in precies dezelfde maat, of kiezen voor een overhangend bladdeel. Dat biedt meer ruimte op het blad en geeft de badkamer een luxe uitstraling.

Wastafel op maat van Dekker Zevenhuizen. Inclinata #composietsteen #badkamer #wastafel #maatwerk #dekkerzevenhuizen

Uiteraard kan je de wastafel ook vrij ophangen. Met een wandpaneel van hetzelfde materiaal eronder heb je een ideale oplossing voor de handdoeken! Op de foto zie je de Inclinata wastafel Evora Quartz mammoth van composietsteen.

Waar je ook voor kiest, bij Dekker Zevenhuizen zijn de maatwerkwastafels in ieder geval perfect afgewerkt! Download het badkamer magazine van Dekker Zevenhuizen voor meer inspiratie en lees alles over de mogelijkheden en trends.

Kijk op de website van Dekker Zevenhuizen voor meer informatie of vind hier een showroom bij u in de buurt.

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen