pinterest
Wandverwarming van Viega

Wandverwarming van Viega

Stralingswarmte uit de muur

Bijna iedereen heeft wel moeite in de winterse kou om uit de warmte van de douche of het bad te stappen. Al rillend snel je handdoek om en gauw aankleden. Hier is nu een slimme oplossing voor gevonden: Viega Nederland heeft voor de badkamer wandverwarming ontworpen. Deze heeft een voelbare behaaglijkheid en verdeelt de warmte gelijkmatig over de ruimte. Alsof de open haard aan staat in de badkamer.

De wandverwarming functioneert als een straalkachel. Dit stralingsprincipe werd al omarmd door de oude Romeinen, die warme lucht door holle wanden voerden en zo een ruimte verwarmden. Tegenwoordig heeft de warme lucht plaats gemaakt voor watervoerende systemen die flexibel en vooral snel en netjes te monteren zijn.

FotoWandverwarming van Viega   FotoWandverwarming van Viega


Bijkomend voordeel: schimmelvrije badkamer

De stralingswarmte heeft daarbij een belangrijk bijkomend voordeel: droge, warme wanden blijven schimmelvrij. Wandverwarming helpt zo mee om schimmelvorming in koude hoeken of vochtige plekken in de badkamer te voorkomen.

Altijd een passend systeem

Wandverwarmingen zijn er in een groot aantal varianten. Het Fonterra Side systeem van Viega bijvoorbeeld, is leverbaar in verschillende uitvoeringen voor renovatie en nieuwbouw. Beide uitvoeringen zijn snel te verwerken en kunnen direct worden gebruikt, respectievelijk worden afgewerkt met een stuclaag.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen