pinterest
Advantix Vario variabele douchegoot

Advantix Vario variabele douchegoot

De succesvolle, stijlvolle en smalle douchegoot Advantix Vario van Viega breidt uit met wederom 3 nieuwe verbindingsonderdelen. Bij het ontwerpen van een douchegoot wordt steeds meer mogelijk en heb je zelf hand in het ontwerp. Tot een lengte 2.80 m creëer je eenvoudig een rechte afvoer alsmede een hoek- of U-vormgoot. De steekroosters en afdekkappen komen in verschillende kleuren waardoor het geheel nog harmonieuzer te integreren is in de vloerafwerking.

FotoAdvantix Vario variabele douchegoot   FotoAdvantix Vario variabele douchegoot

 

Afmetingen

De douchegoot Viega Advantix Vario wordt standaard geleverd in een lengte van 120 cm en kan naar wens tot een lengte van 30 cm worden ingekort. Een verbindingstuk, een hoekverbindings- en eindsluitstuk maken talrijke uitvoeringsvarianten mogelijk. Alle onderdelen hebben een hartafstand van 20 cm en laten zich eenvoudig met de douchegoot combineren: insteken en vastschroeven is voldoende.

Lang, kort, hoek- en U-vormig

Het eindsluitstuk verlengt bijvoorbeeld bij gebruik aan één zijde de lengte van de Advantix Vario douchegoot met 1,40 m. Bij tweezijdige montage is dit zelfs 1,60 m. Voor zeer lange douchegoten wordt het verbindingsstuk gebruikt. In combinatie met twee Vario-douchegoten is een lengte van 2,40 m realiseerbaar. Wanneer hierbij nog twee extra eindsluitstukken worden gemonteerd, wordt een totale lengte van 2,80 m bereikt. De afvoercapaciteit verdubbelt daarbij tot maar liefst 0,8 tot 1,6 l/sec. Iedere Advantix Vario is uitgevoerd met een zelfreinigende afvoer.

Met de verbindingstukken kunnen ook zeer korte goten of goten met een hoge afvoercapaciteit vanaf 80 cm worden vervangen; een oplossing die zich met name leent voor badkamers met stort- of regendouches. De hoge afvoercapaciteit wordt ook hier bereikt door het gebruik van twee Vario-douchegoten die elk tot 30 cm zijn ingekort. 

Voor douchegoten in hoek- of U-vorm heeft Viega het programma uitgebreid met een haaks verbindingsstuk. Voor de benodigde afvoercapaciteit moet bij gebruik van twee of drie Vario-douchegoten de verzamel-aansluitleiding overeenkomstig ruim worden gedimensioneerd (DN70).

FotoAdvantix Vario variabele douchegoot

Steekroosters en afdekkappen in nieuwe kleuren

Voor een optisch fraaie verwerking van de Advantix Vario in de vloer heeft Viega het kleurenpallet bij de steekroosters en afdekkappen verder uitgebreid. Naast de bekende uitvoeringen in mat en glanzend roestvaststaal zijn nu ook de kleuren zwart en wit leverbaar. Aansluitprofielen voor tegels van de firma Schlüter zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar.

Kenmerkend voor alle varianten blijven de eenvoudige en snelle montage, het betrouwbare afdichtingsconcept en de variabele inbouwhoogte van het Advantix Vario-programma.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen